Şimdi Ara

viper ve anti-mage buildinde neler yanlış bir bakabilirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • techies ile oynadığım maçı sadece göstermek için koydum 5 tane afk vardı karşıda.

anti-mage ile oynadıgım oyun 1 ay önceye aitti sanırsam ama viper ile dün oynamıştım. yanlışlık var mı bir bakarmısınız diye sormak için attım.
     viper ve anti-mage buildinde neler yanlış bir bakabilirmisiniz? viper ve anti-mage buildinde neler yanlış bir bakabilirmisiniz? viper ve anti-mage buildinde neler yanlış bir bakabilirmisiniz?

• anti mage de vanguard yerine hot kasman daha iyi olur onun yerine doğru bir build.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldthief333

anti mage de vanguard yerine hot kasman daha iyi olur onun yerine doğru bir build.

hocam vanguard ı kendim almadım yanımdaki diğer oyuncu verdi. para ondan çıktı yani
  • Frost 112 kullanıcısına yanıt
    o zaman karşıdaki herolara göre bazı itemları bırak hot çık . mutlaka hot olsun buildinde ( abyssal tamamlama mesela )
  • quote:

o zaman karşıdaki herolara göre bazı itemları bırak hot çık . mutlaka hot olsun buildinde ( abyssal tamamlama mesela )

hot derken hearth of tarrasque mi? yoksa başka bir item mi tam anlamadım o kısmı
    hearth of taras
  • quote:

hearth of taras

tamam doğru tahmin etmişim. teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence latede furyi satıp vlad yada hot alabilirsin vipte de lot kastıysan phase saçma bence her türlü pt derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheProgrammer

Bence latede furyi satıp vlad yada hot alabilirsin vipte de lot kastıysan phase saçma bence her türlü pt derim

lot hangi item?
  • Am'ye vg gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frost 112

quote:

Orijinalden alıntı: TheProgrammer

Bence latede furyi satıp vlad yada hot alabilirsin vipte de lot kastıysan phase saçma bence her türlü pt derim

lot hangi item?

Lothar yani shadow blade

• Bence bazı oyunlar da lazım oluyor Early oyun içi iyi tutuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Aiginas

Bence bazı oyunlar da lazım oluyor Early oyun içi iyi tutuyor

vg early itemi zaten.earlyde o kadar farmın parasını ona verene kadar başka itemlera başlarsın.tamamen gereksiz bir item am için...
  • KARŞIDA 3-4 tane melee hero varsa emin ol lazım olur bence.
    iyi forumlar
  • Başkasının verdiği item üzerinde çalışmıyor zaten.Vg yerine hot olmalıydı itemlerde bi yanlış yok ama farmın çok düşük kalmış onu yükseltmen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jax T.

Başkasının verdiği item üzerinde çalışmıyor zaten.Vg yerine hot olmalıydı itemlerde bi yanlış yok ama farmın çok düşük kalmış onu yükseltmen lazım.

diğer 3 kişi gelse farm yapabilirdim karşısı 5 kişi biz 2 kişiyiz. lane de duramadım bile adam akıllı. çok zor farm yapılıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aiginas

KARŞIDA 3-4 tane melee hero varsa emin ol lazım olur bence.
    iyi forumlar

heroların melee olmasıyla ne alakası var emin ol demiş bir de lel bilmiyorsanız millete öğretmeye kalkmayın
  • Tasmalı Kedi kullanıcısına yanıt
    Tamam Pro em onu

viper mekayla başlamak çok mantıklı
    dps yerine defans yapmalısın takımındaki dpsler yeterliymiş oyunu zora sokabilirsin böle durumlarda
  • Şu oyunda ana itemlere valvenin saçma sapan itemler eklemesine hasta oluyorum. Vipera meka razora meka anlamak güç

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.