Bildirim
viper ve anti-mage buildinde neler yanlış bir bakabilirmisiniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
anti mage de vanguard yerine hot kasman daha iyi olur onun yerine doğru bir build. -
quote:
Orijinalden alıntı: Coldthief333
anti mage de vanguard yerine hot kasman daha iyi olur onun yerine doğru bir build.
hocam vanguard ı kendim almadım yanımdaki diğer oyuncu verdi. para ondan çıktı yani -
o zaman karşıdaki herolara göre bazı itemları bırak hot çık . mutlaka hot olsun buildinde ( abyssal tamamlama mesela ) -
quote:
o zaman karşıdaki herolara göre bazı itemları bırak hot çık . mutlaka hot olsun buildinde ( abyssal tamamlama mesela )
hot derken hearth of tarrasque mi? yoksa başka bir item mi tam anlamadım o kısmı -
hearth of taras -
quote:
hearth of taras
tamam doğru tahmin etmişim. teşekkür ederim. -
Bence latede furyi satıp vlad yada hot alabilirsin vipte de lot kastıysan phase saçma bence her türlü pt derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheProgrammer
Bence latede furyi satıp vlad yada hot alabilirsin vipte de lot kastıysan phase saçma bence her türlü pt derim
lot hangi item? -
Am'ye vg gereksiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Frost 112
quote:
Orijinalden alıntı: TheProgrammer
lot hangi item?
Lothar yani shadow blade
Bence bazı oyunlar da lazım oluyor Early oyun içi iyi tutuyor
quote:
Orijinalden alıntı: Aiginas
Bence bazı oyunlar da lazım oluyor Early oyun içi iyi tutuyor
vg early itemi zaten.earlyde o kadar farmın parasını ona verene kadar başka itemlera başlarsın.tamamen gereksiz bir item am için... -
KARŞIDA 3-4 tane melee hero varsa emin ol lazım olur bence.
iyi forumlar -
Başkasının verdiği item üzerinde çalışmıyor zaten.Vg yerine hot olmalıydı itemlerde bi yanlış yok ama farmın çok düşük kalmış onu yükseltmen lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jax T.
Başkasının verdiği item üzerinde çalışmıyor zaten.Vg yerine hot olmalıydı itemlerde bi yanlış yok ama farmın çok düşük kalmış onu yükseltmen lazım.
diğer 3 kişi gelse farm yapabilirdim karşısı 5 kişi biz 2 kişiyiz. lane de duramadım bile adam akıllı. çok zor farm yapılıyordu -
quote:
Orijinalden alıntı: Aiginas
KARŞIDA 3-4 tane melee hero varsa emin ol lazım olur bence.
iyi forumlar
heroların melee olmasıyla ne alakası varemin ol demiş bir de lel bilmiyorsanız millete öğretmeye kalkmayın
-
Tamam Pro em onu
viper mekayla başlamak çok mantıklı
dps yerine defans yapmalısın takımındaki dpsler yeterliymiş oyunu zora sokabilirsin böle durumlarda -
Şu oyunda ana itemlere valvenin saçma sapan itemler eklemesine hasta oluyorum. Vipera meka razora meka anlamak güç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X