Şimdi Ara

Virajları zor almaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, araç virajlara biraz hızlı girdiğimde kontrolden çıkacak gibi oluyor hatta birkere çıktı. Bu yüzden virajı geniş almak zorunda kalıyorum hatta diğer şeride atıyor bazen. İçerden alırsam kontrolden çıkacak gibi oluyor. Lastik değişti, jant tornalamdı, rot balans yapıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Viraj denge koluna bakıldı mi yamukluk var mi. Lastikleri var onlara bakılacak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 10 Kasım 2024; 18:17:25 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt

183 bin km de araç. Buna baktırayım birde akslardan olabilir mi?

• Amortisör ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ravrav kullanıcısına yanıt

Akis dense ses yapması lazım Viraj demiri ve burçları ses de yapmaz.

Şimdi aracı da bilmiyorum takılan lastik yenide olsa diş modeli değişmiştir aracın tepkisi değişir. İlk bir kaç yüz kilometrede yeni lastik de tedirginlik hissi verebilir. Bazı araçlarda lastik havası Ön arka farklı değerde basılır Lastiklere fazla hava basılı olabilir. Fabrikasyon lastikte defo olabilir. Düzgün Rot balans yapılmamış olabilir.

183 bin km diyorsun alt takımı kontrol etmek lazım.

• Jant tornalandı kısmına dikkat, kötü viraj alan araçla yol yapılmaz hocam, biraz paraya kıyıp yetkili servise gidin sorunu bulsunlar, dışarıda yaptırılır.

• Arac nedir? Diferansiyel bir sebepten oturu kilitli kalmis olabilir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bahadr35 kullanıcısına yanıt

Jetta 2013.

Bu sorundan sonra lastikleri değiştirdim rot balans yaptırdım ama sorun geçmedi

• ön takıma bakılacak, zrot- salıncaklar-viraj denge lastikleri. tabi aracın kazası olmadığnı varsayıyoruz. araç torsiyon mu bilmiyorum öyleyse belki torsiyon bozuldu ama ses yapmadan iyice dağılmadan anlayan olmaz.

• Amortisörler boşlamışsa araba sekmeye başlar yol ile temas azalır. Lastiklerde sertleşmiş aşınmiş olabilir.

Ön salıncak burçlarına baktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 11 Kasım 2024; 5:26:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.