parası uygun fakat yürütmesi parçası sebebiyle uzak durmak zorunda kaldığınız araba modeli hangisi? |
Bildirim
parası uygun fakat yürütmesi parçası sebebiyle uzak durmak zorunda kaldığınız araba modeli hangisi? |
Alfa Romeo tüm modelleri özellikle de 159
|
Dsg veya diger cift kavrama arabalar. Ben ariza ihtimalinddn cekindigim icin bakmadim hic araba alirken
|
E34-E39-E46-E60 |
Tam tersine o tür araçlar alıyorum. En son Alfa 159 ,Alfa Guiletta ,Volvo S80, Renault Latitude, Mazda 3, Mazda 6 arasında kalıp Mazda 3 aldım. Her sokak başında en az 5 6 tane bulunan birbirinin aynısı olan ve hepsi buzdolabı rengi olan "piyasa aracı" olarak nitelendirilen araçlardan asla almam.
Benim almaya cesaret edemeyeceğim araçlar kmsi yüksek yarı otomatik araçlardır. |
Lancia modelleri ve genel tüm Cabrio gövdeli araçlar.
|
Mercedes C serisi W203-W204 kasalar. |
E34-E39-E46-E60 |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_atr -- 18 Eylül 2021; 19:53:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 18 Eylül 2021; 19:59:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
toyota gt86 almak isterim açıkçası ama o kadar para verip kaç elden geçip nasıl kullanıldığı belli olmayan bir araba tam elde patlamalık |
Aslında genel olarak 100 bin tl ye kadar fiyatı olan en az 100 beygirlik dizel sedan arabalar diyebilirim. |
O kadar korkmanıza gerek yok. Parçanın fiyatının denk olduğu doğru. Ayrıca parçalar Japonya'dan değil, Belçika'daki depodan 2-3 hafta içerisinde gelir. |
W203 ile W204 gayet iyi ve güzel araçtır. Yürütme maliyeti 10 yaşını aşmış her araba gibidir fakat buna Mercedes yedek parçasının pahalılığını da eklemek lazım. Ben kendim W124 topladım sadece far düğmesi 50TL. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |