Şimdi Ara

Almaya cesaret edemediğiniz arabalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
5.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2014 BMW 3 alet ucuz ama almaya cesaret edemiyorum...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • E38

• Benzin olmuş 8.10 sırf bu yüzden ikinci arabaya ihtiyacım olduğu halde almaya cesaret edemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn_33 -- 18 Eylül 2021; 23:23:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jaguar ekibi.

X-Type olur, XF olur, XJ olur hangisi olursa.

Almasına alınır da, sterlinle parça/hizmet alma durumu, saat bazında işçilik ödeme durumu, kasko gibi kalemleri ve tabii yakıtı beni uzak tutuyor.

• Bir ara Nissan Pulsar alıyordum. İki gün sonra vazgeçtim. Mahallede bir tane mevcut. Üretimi durduruldu. Büyük cesaret.

• Tam tersine o tür araçlar alıyorum. En son Alfa 159 ,Alfa Guiletta ,Volvo S80, Renault Latitude, Mazda 3, Mazda 6 arasında kalıp Mazda 3 aldım. Her sokak başında en az 5 6 tane bulunan birbirinin aynısı olan ve hepsi buzdolabı rengi olan "piyasa aracı" olarak nitelendirilen araçlardan asla almam.

Benim almaya cesaret edemeyeceğim araçlar kmsi yüksek yarı otomatik araçlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 20 Eylül 2021; 12:36:59 >
  • Bütün fransız araçlar.

• mustafa_atr kullanıcısına yanıt
    Başlığı görünce direk aklıma gelen tek marka.

• icon paket scenic 3

• 1.4 tsi motorun 140/160/180 hp guc ureten supercharger+turbo konfigurasyonlu modellerine sahip araclar.

• Modern mühendisliğin gerisinde kalmış, milenyum öncesi teknolojiye sahip araçları almaya pek cesaret edemiyorum.

Mesela aktarmadan örnek vereceksek; modern mühendisliğin abidesi, Dünya’da tek minimum yakıt tüketimiyle yüksek performansı sunan DSG ile,

yani şanzımanın en üst noktası ile,

eski tip, otomobili filtresi tıkanmış elektrik süpürgesi gibi bağırtan, Şener Şen’in deyimiyle “kabız eşek” gibi bağırtan, performans törpücüsü, yakıt canavarı CVT’ yi karşılaştıralım.

CVT’de bi arıza minimum 4500-5000 Euro iken DSG’de düşük olasılıklı (çoğunlukla 200.000 km’den sonra) sarf malzeme değişimi maksimum 500 euro.

Ayrıca kaportası durup dururken göçen, yağmur altında kalınca boyası kavlayan, turbo motoru yağ yakan, güvenlik testinde katakulli yapan marka modeller beni ürkütüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lancer 😑😑😑

• infiniti fx35  

• Alfa serisi, dsg li herhangi bir araç 2019 ve oncesi, w205, f30, f20, sayayim mı daha :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 yıldır çok almayı istiyorum ama bir türlü cesaret edemedim chrysler 300c

• Skoda kodiaq .

• W126

İki sene önce 21-22 gibi alıyordum aslında, yurutemedigim yerde hurda parasına satmayı göze almıştım fakat bazı aksaklıklar neticesinde kaldı.

O zamandan bu zamana piyasa ortalama x2 - x2,5 gibi değişirken benim alacağım aracın muadilleri (ve pek çok diğer eski mercedes) x3 - x4 oldu. Sanırım yeni araç alamayan ve uzun vadeli alan çok kullanıcı 10-15 yaşında ortalama araçlar yerine 30-40 yaşında mercedeslere yöneldi.

• çift kavramalı tüm araçlardan irite oluyorum ki çok beğendiğim marka-modeller var ama çift kavrama da sorun yaşarım diye uzak duruyorum..

bir de MAZDA -6 -CX-5 ; Subaru Forester-levorg tarzı araçların bakım ve yedek parçaları ve tabi ki 2. eli nedeniyle cesaret edemiyorum

• Celonfix kullanıcısına yanıt
    İşte cesaret işte adam gibi adamlık 😂😂 Ani Bi arıza çıktımı artık japonyadan 1 ay beklersiniz hocam. Almaya herkes alir o arabaları da işte kafa o kadar dolu ki kim uğraşacak?

• E 46 3.20i

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.