Şimdi Ara

Almaya cesaret edemediğiniz arabalar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
5.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Accord 2.4. Civic parasına alınır ama işte yürütmesi ve muhtemel arıza durumunda tamiri çok daha külfetli olur.

CVT ve turbo uzun ömürlü çıkar da ileride RS ile bu acımı dindiririm diye kendimi avutuyorum. :)

• Japon arabalarından uzak durdum hep , çünkü arabalarına koydukları hiç bir parça diğerine uymuyor silecek sapı dahil ve japon arabası olunca parça sıkıntısı çok oluyor

Adamların radyatör fanı bile her modelde değişik bozuldu mu bekle ki gelsin sıkıntı

Yukarıda E60 vs yazmışlar ama her türlü parçası sıfır var şuan aliexpressde LED stoplarina LED farlarina kadar var sıkıntı yok

Örneğin Touareg sahibi oldum 3.2 V6 2004 model , motoru Golf vr6 ile aynı parça sıkıntısı yok , oksijen sensörü Passat Golf ile aynı , çoğu alt takımı Porsche Cayenne ile aynı vs vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hali hazırda ülkede temsilcisi olan hiç bir markadan korkmam da ülkeden çekilmiş, artık satılmayan markalar korkutmuştur hep beni. Burada temsilcisi olan aracın sorunu bir şekilde hallolur da, hiç bir bağı kalmamış marka için ne yapılır bilemiyorum hiç.

• maksimum 60 lira gibi bütçem var.

laurel altima birinci sırada.

opel tigra ikinci sırada.

• Almaya cekindigim ticari arac gaz gazelle new next oldu 2.el kaygisi parca sorunu saglamligi falan hep dusundurucu

• e90 ve e60 2.0 dizel makineler e90 özellikle kasayı çok ve çok f30 dan bile fazla beğensemde piyasadaki heryeriyle oynanmış ne idüğü belirsiz araçlar korkutuyor. Bmw tecrübem çokça olsa da ip söküğü gibi arızaları uzak tutuyor beni + olarak günümüzde teknolojisi eski kalıyor aracın artık. Bir adette fotoğraf bırakayım.
    Almaya cesaret edemediğiniz arabalar

• tempra, psa grubu, dsg li araçlar

• HondatugraL kullanıcısına yanıt

Hocam benim eski Nissan sunny var. Onun sol dikiz aynasıni getirtebilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: cesur_0342

Hocam benim eski Nissan sunny var. Onun sol dikiz aynasıni getirtebilir misiniz

aracın detaylı bilgilerini özelden yazarsanız stokta olup olmadığına bakalım

• Mazda Lantis

• Astra k 1.4t excellence donanım geçen hafta denk geldi. Araç alınabilecek tüm opsiyonlar alınmış yani full + full gırtlak doluydu. Bir yandan eksi bir yandan artı olarak düşünebilecek olan bir durumu vardı oda manuel vites olmasıydı.

Bu k kasa 1.4t lerde sekman ve piston kırması görülebiliyor. Sırf bu yüzden çekindim ve geri plana attım aracı. Tam alayım yav araç zaten servis bakımlı diye düşündüm ki araç satılmıştı.

Full opsiyon olmasına rağmen fiyat çok ama çok uyguna gitti araç...

• quote:

Orijinalden alıntı: daswagen

Modern mühendisliğin gerisinde kalmış, milenyum öncesi teknolojiye sahip araçları almaya pek cesaret edemiyorum.

Mesela aktarmadan örnek vereceksek; modern mühendisliğin abidesi, Dünya’da tek minimum yakıt tüketimiyle yüksek performansı sunan DSG ile,

yani şanzımanın en üst noktası ile,

eski tip, otomobili filtresi tıkanmış elektrik süpürgesi gibi bağırtan, Şener Şen’in deyimiyle “kabız eşek” gibi bağırtan, performans törpücüsü, yakıt canavarı CVT’ yi karşılaştıralım.

CVT’de bi arıza minimum 4500-5000 Euro iken DSG’de düşük olasılıklı (çoğunlukla 200.000 km’den sonra) sarf malzeme değişimi maksimum 500 euro.

Ayrıca kaportası durup dururken göçen, yağmur altında kalınca boyası kavlayan, turbo motoru yağ yakan, güvenlik testinde katakulli yapan marka modeller beni ürkütüyor.
    107 bin km dir 1.2 atm cvt arac kullaniyorum ne supurge gibi bagiriyor nede yakit canavari. Sizin surdugunuz cvtlerden bu yana cook zaman gecmis sanirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Genelleyerek butun benzinli arabalar yaziyim. Sanki her gazi kokledigimde yakit ibresi asagi dusecekmis gibi hissediyorum. Yanlis anlasilmasin pinti birisi degilim, arabayla gezmeyi tozmayi severim son 2.5 ayda 10 bin km yol yapmisim ama cidden benzinli araba almaya cesaret edemem.

• Chrysler 300M

• İsveçlilerden gidiyorum.
    Saab 9-3 2.0T Aero, Volvo S60 2.5R

• Subaru Forester ve Volvo.

• Lancia Delta, Alfa Giu- 159. Gözümü yumup alabilirim belli de olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rx8 çok beğeniyorum ama alamıyorum çünkü yürütme maliyeti uçuktur kesin motorları felan erken bitiyor vankelya parçasıda pahalıdır şimdi az var sonuçta o araçtan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.