Şimdi Ara

Virginia Angus Steakhouse - Eminönü - Nişantaşı [Tadım Notum ve Fotoğraflar] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
11
Favori
42.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Keşke burada tavsiye ettiğim ürünlerden deneseydiniz.

Kaşarlı Köfte favorilerimdendir. // Sade köftenin pek bi espirisi yok.

güncel fiyat 20 lira

Virginia Angus Steakhouse - Eminönü - Nişantaşı [Tadım Notum ve Fotoğraflar]
  • Şefe Teslim zamanı gelmişti.

Fiyatı 50 lira

Fotoğraflarda etler küçük çıkıyor onun için aa bu beni doyurmaz demeyin.

Bittiğinde süper çekilde doymuş oluyorsunuz.

400 gr et servis ediliyor.

Fümeler her zaman ki gibi harika, köfte tabağında kaşarlı köfte ve virginia burger önde gidiyor ve FİNAL TABAĞI

antrikot, bonfile lokum // ama harbiden lokum ;) ve sucuk çok karakterize.

şiddetle tavsiye ederim.

çıkarkende HEYBETLİ t-bone steak'leri sizler için fotoğrafladım.

• dostum afiyet olsun, bi ara BurgerLAB ve Shake Shack'e uğrayıp inceleme yapar mısın? Süper olur.
  • Benim de bayağıdır aklımda burası. Hazır parada bulmuşken gidip bir deneyeyim.

İlk gidiş için şefe teslim düşünüyorum. Sizce doğru bir karar mı? Etleri pişirirken orta pişmiş olsun diye uyarıda bulunayım mı?
  • Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    Aynen şefe teslim en iyi tercih olur.

Patates kızartması yerine, patates püresi yada sebze haşlama isteyebileceğinizi unutmayın. // Bunu önceden söyleyin ama.

Fotoğraftaki gibi pembe olsun istiyorsan ORTA pişmiş dersin.

Afiyet olsun.

Nişantaşı şubesine git.
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    selam,

fotolarda pişmemiş t-bone steak lerden sonra olan füme tabağı da, şefe teslim fiyatına dahil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

selam,

fotolarda pişmemiş t-bone steak lerden sonra olan füme tabağı da, şefe teslim fiyatına dahil mi?

aynen,

şefe teslimde 3 tabak servis ediliyor

füme + köfte tabağı + antrikot, bonfile lokum, sucuk
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    tamamdır, teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar,

bi virginia nişantaşı yapayım dedim öyle bir güne denk geldim insanlar silip süpürmüş

bonfile lokum yiyecektim, malesef kalmamış
    hadi şaşlık yiyeyim dedim oda kalmamış

eski dostum 240 gr virginia burger istedim

hadi yanına turşu isteyeyim dedim oda kalmamış

insanlar canavar gibi yutmuş ya :)

• Tekrar bi nişantaşı'ya uğradım

bu sefer

BONFİLE LOKUM sipariş ettim.

Fotoda biraz küçük duruyor ama etler tam bir şaheser gibi duruyor karşınızda

ızgara izleri bile çok güzel ve denk getirilmiş estetik açıdan harika duruyor.

et zaten açıklamaya gerek yok adı gibi lokum, sabaha kadar yiyebilirsiniz.

ORTA pişmiş istedim.

250gr 40 lira.

yemek sepetinden baktım bi Double quarter pounder menü 22 TL,

burgerde ki et bunun yarısı kadar bile değildir.

Aslın iyi olmayan ürünleri pahalıya yiyiyoruz.

her ne kadar 40 lira fazlada gelse iyice incelendiğinde makul hatta öncelikli tercih edilebilir sırasına bile konulur.

mc'ten tek eksiği içecek yok.

ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Tekrar bi nişantaşı'ya uğradım

bu sefer

BONFİLE LOKUM sipariş ettim.

Fotoda biraz küçük duruyor ama etler tam bir şaheser gibi duruyor karşınızda

ızgara izleri bile çok güzel ve denk getirilmiş estetik açıdan harika duruyor.

et zaten açıklamaya gerek yok adı gibi lokum, sabaha kadar yiyebilirsiniz.

ORTA pişmiş istedim.

250gr 40 lira.

yemek sepetinden baktım bi Double quarter pounder menü 22 TL,

burgerde ki et bunun yarısı kadar bile değildir.

Aslın iyi olmayan ürünleri pahalıya yiyiyoruz.

her ne kadar 40 lira fazlada gelse iyice incelendiğinde makul hatta öncelikli tercih edilebilir sırasına bile konulur.

mc'ten tek eksiği içecek yok.

ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM.

O sosun içeriği ne? ve güzel mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

quote:

O sosun içeriği ne? ve güzel mi?

Cafe de Paris yada bazıları cafe de pare diyor.

ketcep hardal mayonez sogan sarımsak karabıber pulbiber maydonoz aklıma bunlar geldi bırkaç bişey daha olması lazım ama en önemlisi safran
  • Hocam Baldır diye bir mekan varmış, baldır Sirkeci falan yazınca çıkıyor sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam özgür şef in mekanı. Efsane duruyor. Deneyip bizimle paylaşırsan sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

bi virginia nişantaşı yapayım dedim öyle bir güne denk geldim insanlar silip süpürmüş

bonfile lokum yiyecektim, malesef kalmamış
    hadi şaşlık yiyeyim dedim oda kalmamış

eski dostum 240 gr virginia burger istedim

hadi yanına turşu isteyeyim dedim oda kalmamış

insanlar canavar gibi yutmuş ya :)

Bu yediğinin ücreti ne kadar hocam?

Bu arada eski mesajlarındaki resimler silinmiş sanırım. Hiçbiri görünmüyor birtek bende mi var bu sorun?

• Kassady kullanıcısına yanıt
    250gr virgina burger, 30 liraya yakin ucreti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçek bir cafe de paris sosu, et fiyatı ile yarışır. istanbul suadiye otelinin altında cafe de paris diye bir restoran var, orada gerçekten güzel yapılıyor, sosu merak eden orada deneyebilir.

baldır denen mekan, bir kaç alışveriş merkezinde de açtı, duvarlardaki et ve burger fotoları çok mükemmel gözüküyor ama mekanlar hep bomboş, cesaret edemedim doğrusu... burger fiyatı burgerking ile kafa kafaya bu arada, abartı pahalı değil.

ogameci senden tadım notu bekliyoruz :)
  • quote:

250gr virgina burger, 30 liraya yakin ucreti.

Teşekkürler dostum peki sence burada f/p olarak en iyi ürün hangisi diye sorsam?
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    harç olarak virginia burger 240gr

löp et olarak 250gr bonfile lokum

ikiside hak ediyor.
  • Hemen gidip denemeli
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.