Şimdi Ara

Virginia Angus Steakhouse - Eminönü - Nişantaşı [Tadım Notum ve Fotoğraflar] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
11
Favori
42.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogameci

Nasıl güzel bir nimettir bu füme.

Tabaklar dolusu olsa yerim.

bir süredir vakumlu paket "namet füme kaburga eti" alıyorum, güzel hoş ama biraz kuru ve dolayısıyla yavan bir hali var, hafiften jambon/salam kıvamında olmalı...

Virginia Angus Steakhouse - Eminönü - Nişantaşı [Tadım Notum ve Fotoğraflar]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 7 Ağustos 2014; 2:02:59 >

• dostum mekanı niye açık ettin zaten çok kalabalık sürekli sıra bekle falan ama yinede değiyor tabi.
  • bir kaç gün önce kuyruk yok önünde...

ek; dün iki defa geçtim ikisinde de boştu, hatta ikincisinde neredeyse boş gibiydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 12 Ağustos 2014; 23:32:19 >
  • Hocam öncelikle afiyet olsun, resimler çok güzel bende et ürünlerini çok seviyorum istanbula birdahaki Galatasaray'ın oynayacağı şampiyonlar ligi maçına gelicem, bu arada ne iş yapıyorsun acaba çünkü fiyatlar normal sayılmaz yani. Paylaşımın için teşekkür ederim.
  • Şefe teslimi kaldırdılar mı ? Eğer öleyse ilk kez yiyecek birine ne önerirsiniz hocam menuden?

Bir de en kısa zamanda egg & burger incelemesi bekliyorum senden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 29 Ağustos 2014; 13:32:02 >
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Hayır dostum, şefe teslim kalkmaz.
  • Angus olması tek korkum. Az çekmedi Türkiye o etten.
  • quote:

Menü de şefe teslim yok gibi.. daha dogrusu 17,5 liralık bir yazı var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 29 Ağustos 2014; 21:53:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Menü de şefe teslim yok gibi.. daha dogrusu 17,5 liralık bir yazı var..

• Nişantaşı virginia angus'a bir ziyaret yaptım.

Ortam tam sakin iken yakaladım HARİKA idi. Kafanızı çok güzel bir şekilde dinleyip yeme fırsatı veriyordu.

Tavanda ki angus fotoğrafları, yastıklarda ki dana tüylü şeklinde postlar çok çok güzel.

Kurutulmuş etler reyonu ise tam bir görsel şölen idi.

Başlangıç olarak ŞAŞLIK (18.75 lira) aldım. Lokum gibi yumşak ve harika marine edilmiş bir et.

Şiddetle tavsiye ederim.

Ardından 240 gr virginia burger sipariş verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 2 Eylül 2014; 8:42:08 >

• ogameci kullanıcısına yanıt
    Istanbulda yaşamadığım için gidemiyorum ama birşey fark ettim.Sanki burgerdeki ekmeğin üstünü küçültmüşler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elit bir ızgarıcı ya da adı gibi et lokantası mı desek mekanı boş bulman iyi olmuş sıra beklemek gibi bi dertten kurtulmuşsun.

Hamburger için 240 gr köfte yetirince doyuruyor herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 16 Eylül 2014; 15:49:12 >
  • Geçen pazar öğlen yemeğine gittim 35-40 dk sıra bekledik sonra affedersinizde kıç kadar yerde milletin oyuncak açmaya çalışan görmemiş veletleriyle dirsek tokustura tokustura yine yaklaşık 40 dk da gelen yemeğimizi yedik (şefe teslim söyledik) bir sigara yaktım sonra herkeste bi tip tip bakmalar, kacmalar garsonda sağolsun 10 dk da üç adım yerden kulluk getirebildi bidaha gitmem yemek güzeldi ama değmez o beklemeye aptal saptal insanlarla uğraşmaya garson suratsizligina ...
    Oraya gidene kadar joint var karadeniz büfe var pizza vegas var daha güzel hepside.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snowblue S kullanıcısına yanıt
    Dostum nişantaşı şubesini denemeni tavsiye ederim.
  • Bu sefer deli gibi aç olarak gittim

Başlangıç olarak Füme + Şaşlık aldım.

Ana yemek olarak Şelale + Kaşarlı Köfte aldım.

İlk defa "Ankara Turşusu" denedim. (4 lira)

Farklı bir turşu içi cam gibi ısırınca çatır diye eziliyor. Denemenizde fayda var.

Ayrıca sizler için kasap bölümünde çok güzel fotoğraflar çektim.

• Az pişmiş mi istedin galiba önce ki fotolarında et gerçekten kızarmış gibiydi.

Turşuları görene kadar kornişon sandım bayağı büyükmüş ev yapımı turşulara benziyor.

2.fotografta orta duran pastırma değil demi epey benzettimde.

Kasap bölümünde çok çeşit var gerçekten iyi et pişirmeyi bilen alıp evde yapabilir bilmeyen birisini için büyük meziyet en iyisi oturup yemek orda.
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Evet hafif pembe kalsın içi dedim dostum.

Bonfile lokum dostum o.

Turşular aslında8-10 cm falan fotoda biraz büyük çıkmış olabilir.

Kasap bölümünden çiğ olarak alırnırsa çok uygun fiyata geliyor.
  • Bölümün gurmesi sizsiniz herhalde.Başka kimsenin tadım notlarını görmedim Selamlar .
  • bütün totaldeki resimleri topla hepsini 5dklık etmezsem ne olim.parçalarımm.!!!
  • ne iş yapıyorsun çok merak ettim,konuları ilgiyle takip ediyorum da ben ikinci meşrubatı sipariş ederken bile 10 dk düşünen bi insan olduğumdan sordum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.