Şimdi Ara

Virtual reality için rx 480 karşı gtx 980

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bütçem sınırlı. Htc Vive aldım ekran kartımı değiştirmem gerek. Elimdeki gtx 760 amp imkanlarım ikinci el gtx 980 e ve
    yeni model rx 480 e izin veriyor. Araştırmalarım da gtx 980 in 2 adım onde oldugunu gösteriyor. Fakat olay virtual reality uygulamalar
    olduğunda yani iki ekrana görüntü vermek. Bu yeni nesil kartlar bunun için yapıldığını ve bu isi daha iyi yaptıklarını iddia ediyorlar.
    Amacımda htc vive uygulamaları olduğuna göre, sizce hangisini tavsiye edersiniz. ikinci el gtx 980 ile sıfır
    rx 480 ( asus ve msi ile gorustum ay sonu 280+ kdv den satışa çıkacak) fiyatları hemen hemen aynı gibi.
    Lütfen tavsiye ve bilgilerinizi paylaşın çok kararsızım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
    Lütfen unutmayın yalnızca htc vive öncelikli kullanacağım ekran kartını.
    Ah bir de elimdeki psu ile rx 480 çalışabiliyor. Ama gtx 980 ile extra psu gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akirafes -- 11 Haziran 2016; 18:23:16 >

• Rx 480 in hangi versyonu için verdiler o fiyatı 4 gb lıkmı 8 gb lıkmı. Eğer yanlış hesaplamadıysam 965 tl gibi bişi yapıyor

Eğer 4 gb lık içinse 8 gb ı 1100 belki 1200 olur demek.
    Şimdi üzdü beni amazondan bakalım kaça gelicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4gb lık modeli için.
  • rx480 modeli icn vr ready reklamlarina pek aldanmayin . Olay sadece ekran kartinda bitmiyor . Sistemin geri kalani yetmiyorsa gpu da kurtarmaz sizi .

Sistemi Oculus icin test ettim .

Virtual reality için rx 480 karşı gtx 980
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.