Şimdi Ara

virtualdub yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bir oyunda frapsla video cekiyorum bunu virtualdub'a atıp küçültüyorum bunları da zaten bu forumlardan öğrendim benim istediğim biraz daha ayrıntı mesela videodaki bazı sahneleri ağır cekimde yapabilirmiyim ve 2 videoyu birleştirebilrimiyim bunlar hakkında bilgi verirseniz sewinirim...

• 2 videoyu birleştirmeyi windows movie maker ile yapabilirsin. Ama bazı sahneleri agır çekim yapman için professionallık lazım.
  • VirtualDub yalnızca avi formatlı filmleri birleştiriyor. Birleştirmek için:
    Önce birinci avi filmi aç
    Sonra file menüsünde append avi segnent var. Buradan ikinci avi filmini seç. Bu yolla istediğin kadar parça birleştirebilirsin.
    Sonra save as avi yaparak kaydet. Tabi filmin kalitesini kaybetmemek için tekrar kodlama yapma. Bunun için, video ve audio menülerinden direct stream copy seçeneğini işaretle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caadas -- 6 Ocak 2007; 15:07:56 >
  • cok saolun birleştirme işlemi tmm..
    şu ağırcekim işi bu programla yapabilirmiyim yoksa daha detayı bir program varmı bole videonun her karesine müzik verebileceğim bişey mesela oyunda birine vururken ani bi ses o kareye koyabileceğim bi program bunlar zor şeyler farkındayımda denemeden hiçbişey öğrenilmez dimi
    tekrar herşey için teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.