Şimdi Ara

Virüs ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar. Son aylarda başıma dadanan bir virüs var, gündüzleri evde olmadığımdan kimler açıyor vs bilmiyorum ama akşam geldiğimde kendisiyle karşılaşıyoruz :D
    Bu virüs bir çok internet sitesine erişimimi engelliyor, ama en bariz özelliği Google'ı açmaya kalkınca MySearchs diye saçma bir site çıkartması. Bu şey nasıl temizlenir ? Elimde Kaspersky Pure var ve bir işe yaramıyor.Geri yükleme yapmaya çalıştım olmadı. Önerilerinizi bekliyorum :/

• Sisteminizi güvenli kipte açarak sağlam bir antivirüs programı ile virüs taramasından geçiriniz

Ayrıca yine sistem güvenli kipteyken spyware programları ile de reklam içeriği barındıran spyware türevlerini temizleyiniz
  • Virüsten değilde adware girmiş gibi site değiştiriyorsa adware tarayıcı ve virüs tarayıcılar ile tarat güvenli modda olursa daha iyi olur
  • Cevaplarınız için teşekkürler, spiky2122003 ve Volkanbaba.
    Peki önerebileceğiniz antivirüs, adware ve spyware programları var mı yoksa Kaspersky Pure yeterli mi bu konuda ?
  • Benim onerebilecegim virus tarama programi norton Ki mysearch su sekildede degisterebilirsiniz normal haline tarayici silip yeniden kurunuz...
  • Antivirüs yazılımları olarak Kaspersky Antivirus, Nod32 en çok kullanılan ve tercih edilen antivirüs yazılımlarındandır

Spyware yazılımları olarak ise Malwarebytes, Spybot Search & Destroy veya Spyware Doctor yazılımlarını kurabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP VİRÜS
    3 yıl önce açıldı
    Win32:Malware-gen virüsü var
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.