< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 17 Mart 2020; 2:41:6 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 17 Mart 2020; 2:41:6 > |
Nedir yani bu camide namaz kılacağım ısrarı? Hocam git evinde kıl tertemiz kimse sana komple namazı niyazı bırak demiyor, hemen başladınız yine din elden gidiyeah demeye. Kuran bile diyor nede az düşünüyorsunuz diye sonra bize kızıyorsunuz cahilsiniz işte varmı ötesi.
|
Gerekirse tüm camilerin önüne polis ve asker barikat kurmalı.Zira bunlar camiye zorla girer,imamı döver peşinden de namaz kılarlar.Bu tür kara cahil insanlara salgınmış,hastalıkmış anlatılmaz.Tek anladıkları dil 'şiddet'tir.Cahilliklerinden ötürü tüm milleti hasta etmeye hakları yok.Güney Kore'de de bu salgının yayılmasının nedeni hasta olduğu halde kiliseye gidip pazar ayinine katılan bir kadındı.Tek bir kadın önce kilisedekilere bu hastalığı bulaştırdı,onlar ailelerine ve çevrelerine bulaştırdı en nihayetinde koca bir ülke bu hastalığın pençesine düştü.
Bu ülke ne çekiyorsa işte bu tür kara cahillerden çekiyor.Sadece kendileri içerisinde bu hastalık kalacak olsa zerre umurumda olmaz lakin işin ucu bize de dokunuyor. |
Utanmadan bir de hâlâ Allah'ın emri diyorlar. Yahu dinimizin peygamberine bile gelen ilk ayet, ilk emir "oku", Kuran'da en çok tekrarlanan emir "düşünün" . o çok gitmek istedikleri cemaat namazlarının hepsinde imamlar hutbeyi " şüphesiz Allah DÜŞÜNÜP tutarsınız diye öğüt veriyor" diyerek bitiriyorlar.
En önemli olan müslümanın kendi ve etrafındakilerin canını korumasıdır, belki bugün inatla gideceğin bir namaz yüzünden bir çok insanın bir daha ibadet edememesi ne sebep olacaksın? Nasıl bilebilirsin ki? Nasıl garanti edebilirsin ? Ne zaman ilimden, bilimden uzaklaştık işte o vakit karanlığa gömüldü müslüman nüfusu çoğunlukta olan ülkeler. Eğer ki iman her şeyin çözümü olsaydı bugüne kadar en fazla can kurtarmış ilaçları ve aşıları icat etmek hep " kâfir" dediğimiz insanlara nasip olmazdı. Bakınız : kuduz aşısı, penisilin, çiçek aşısı |
Ne mesafesinden bahsediyorsun caminin çıkışında millet birbirini eziyor ilk çıkacak diye. Ölüm haktır ama allahın verdiği beyni kullanmayıp ölüme mi koşacaksın?
Kimsenin inancına karşıladığı da yok. Bana bi şey olmaz ya deyip hiçbir önlem almadan devam edersen ve virüsü başkalarına bulaştırırsan kul hakkına girersin. Camide kalabalık bir ortam olduğu için toplu kılmayın dendi bu kadar basit. Market ya da eczane ile camiyi karşılaştırmak nasıl bir kafa onu da anlayamadım sanarsın sadece camii kapatılmış. |
Virüsü kapsan hastaneye ilk sen gidersin. Burada boşuna artislik yapma o yüzden.
![]() |
Ben salginda bile camiye gittim, ibadetimi aksatmadim, herkes bana baksin, en musluman benim, en dindar benim. Herkese sifir sevap point bana yus point.
|
https://mobile.twitter.com/politikaloji/status/1239608174661042182?s=19
Hani kriz. herkes dışarda geziyor kafası. Hani virüs. Ben virüs mirüs görmüyorum. ![]() |
Peki sen kaç kişiyi öldürmeyi planlıyorsun? :)
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 17 Mart 2020; 11:3:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|