Şimdi Ara

Virüs Kaspersky ı Devre Dışı Bırakıyor Programları Bozuyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alt+ctrl+del'e basıp işlem yöneticisini actığımda 261eca.exe 262959.exe gibi değişik değişik programlar çalışıyor gözüküyor bu programlar benim bilgisayarımda normal olarak çalışan gom player da fln hata verdiriyor... Kaspersky ı çalıştırmıyor.Yüklü Olduğu halde tıklıyorum saatin ordaki simgeye geldiğimde simge geri kayboluyor kasperin... Üstelik Cpu mu şişiriyor bu da Bilgisayarın Donmasına sebep oluyor..Antivirüs Yüklerken Ya da Bska Bi yüklemede Hata veriyor Genellikle. Viürüsün Forum Sitelerinden Birinden İndirdiğim imd 514 bulastığını düşünüyorum onu yüklemden önce böyle bi sorunum yoktu Yardımcı olursanız çok sevinirim nasıl silebilirim bu virüsü...

Virüs Kaspersky ı Devre Dışı Bırakıyor Programları Bozuyor...

• Güvenli kipte açıp taratmayı dene bir.
  • Dedikleriniiz yaptım konudaki ama olmadı Güvenli kip bozuk çalışmıyor onunda virüsten olduğunu sanıyorum tuneup cccleaner da yüklendikten sonra açılıyo ve kayboluyor... Avira yı da kurmuyor kurarken Vİrüs işlemi sonlandırıyor. Kaspersky da çalışmıyor ne yapacağımı bilmiyorum acil yardım lazım Arkadaşlar...
  • eğer güvenli kip bozuksa direk format derim ben
  • format atınca düzelse güzel kardeşim geri virüs Giriyor...:D
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9478084/tm.htm bu konuya bir log at arkadasim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anti virüsden önce virüs girdiyse kasperi disable bırakabilir mesela ben kasperden memnundum şimdi kullanmayı bile düşünmüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.