Şimdi Ara

Virüs le ilgili problemim var .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar donmuştu bende pc ye reset attım . Ondan sonra avg virüs bulmaya basladi system32/driver dosyasından virüsün adıda win32/rostock.m siliyorum tekrar çıkıyor karantinaya atıyorum tekrar çıkıyorum bu virüsü tamamen nasıl silebilirim yardım edermisiniz ?

• Kaspersky Antvirüs kur bilgisayarına,hiç acıması yok virüse karşı direk çözer durumu.
  • saol simdi indiriyorum bu arada bide arada iexplorer acik olmadığı halde hata raporu veriyor
  • kaspersky sağlamdır yanlız yinede bazen silemedeiği virüsler oluyo..kasperi yükle sonra pc yi güvenli kipte başlat güvenli kip modunda tarattır bilgisayarını umarım sorunun çözülür..
  • antivirusun son güncellemelerini yaparak güvenli kipte açıp tarama yapman en sağlıklısı
  • güvenli kipte nasıl baslatcam bilgisayarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeDi3

güvenli kipte nasıl baslatcam bilgisayarı

pc başlarken F8 e bas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teamviewer ile ilgili sorun
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pc açılırken sürekli f8 e bas bi ekran gelicek orda seçenekler içinde güvenli kip seçeneğini görürsün zaten
  • Kapsamlı bir anti virus harekatı mesajı yayınlamayı planlıyorum ancak o zamana kadar kısaca yapabileceğin
    gerekli dosyalarını yedekleyip, format atıp, windowsu kurduktan hemen sonra hiç bir programı çalıştırmadan avg gibi ücretsiz bir virus programını kurarman
    yedekleyeceğin dosyalar exe içeriyorsa risk alıyorsun demektir. hatta artık zip ve rar dosylarını da bulaştırıyor bunlar.
    şimdilik bu kadar ayrıntılarla dönmeye çalışıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.