Forumda gezinirken böyle bır bılgısye rastladım çok eskı tarıhte oldugu için konuyu buraya açmak ıstedım benım pcımde scvhost.exe nın karşısında kullanıcı adım yazmıyor sistem yada network service yazıyor. bunlar virüs mü oluyor şimdi eger öyle ise ne yapmam gerekır bilgili arkadaşlarım yardımcı olursanız sevınırm şimdiden teşekkür ederimm...
ctrl + del + alt a' bas oradaki sekmelerden işlemlere geç kullanıcı isimindeki prolarda rundll32.exe =virüs svchost.exe =dikkat senin kullanıcı isimindeki olması lasım networkdeki değil(bunlar büyük çaplılar) yani sadece orada cftmon.exe ,, explorer.exe ,, taskmgr.exe olması gerekiyo bide kullandığın programlar onları isimden anlarsın tanımadıkların Virüs :) çok açıklayıcı olamadım biliyorum
birde şunu eklemeyı untumuş rundll32.exe de var bende ve kaırşısında kendı kullanıcı adım var ne ypmam gerkir arkadaşlar format atmayı öğrenıp atmamımı tavsiye edersiniz???
slm arkadasım bendede svchost.exe var nasıl sıle bılırım bılgın varmı yardımcı olusanız sevınırım :S