Şimdi Ara

Virüs Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim bir konu işinize yarayacagınızı düşüyorum.2 gün önce Bitdefender Total Security 2008 aldım.Şaşırdım bir virüs programından beklenenin çok çok daha fazlası.

Anti Virüs
    Anti Spam
    Güvenlik Duvarı
    Veri Kontrolü
    Ebebeyin Kontrolü ( En Çokta bunu sevdim kullacıya site ,uygulama veya anahtar kelime bazında kısıtlamalar koyabiliyorsunuz )
    Ve son olaran Yedek ( Klasör veya disk bazında bilgisayarınızın yedeğini alabiliyor ,usb,cdrom veya diskinizde herhangi bir yere yazabiliyorsunuz.) Çalıştıgım kurum için araştırma yaptım. Kurumsal paketindede bu özelliklerin aynısı mevcutmus.Kutu ürününün bu kadar özellikleri olmasına ragmen sistemi hiç bir sekilde yormuyor.O yüzden çalıştığım kurumdada bunu kullanmayı düşünüyorum.

Total Security İndirme Linki =http://download.bitdefender.com/windows/desktop/total_security/final/tr/bitdefender_totalsecurity_2008_32b.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren.Net -- 28 Kasım 2008; 9:16:51 >

• Bitdefender hakkında iyi yorumlar okuyorum genelde. Doğrudur, sanırım lisanslı aldınız? hayırlı olsun.
    nod32 yada avast olmasın da :) kaspersky, symantec yada bitdefender dururken millet bunlarda ne bulur anlamam :P
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuiWan -- 28 Kasım 2008; 12:20:41 >
  • 2 yıldır nod32 kullanıyorum hiçbir virüs problemim olmadı. hatta işyerinde symantec endpointin bulamadığı virüsü temizlemişti. ben nod32 de çok şey buldum tam istediğim gibi bir virüs programı.

bitdefender hakkında bende iyi şeyler duyup kullanmıştım. gerçekten virüsleri güzel bulmuştu ama hiçbirşey yapmamıştı. makinama bulaşmasına izin vermişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.