Bildirim
Virüs Programı Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Norton -
webroot -
Hocam Eset'te kalın bence, eğer ücretsiz istiyorsanız Avira öneririm. -
bazı arkadaşlar Kaspersky diyor ama bakalım olmazsa tekrar eset yükleyecegim -
KASPERSKY TOTAL SECURITY indirdim bakalım güzeldir inş -
bitdefender total security 2016 yükledim kaspersy yerine bakalım o daha iyi gibi duruyor ama bakalım -
quote:
Orijinalden alıntı: potterfatih
Arkadaşlar pcye yeni format attım virüs programı arıyorum pc yormucak bişi yazarsanız sevinirim. Önceden eset smart security 9 kullanıyorum.
bu cümleye anlam veremiyorum.
"evimi korusun diye silahlı güvenlik tutuyorum ama hiçbir şeye karismasin" gibi birsey bu.
kasmayan, yormayan antivirus bir işe yaramıyor demektir. çünkü tarama yaparsa sen çalışamazsın.demek ki taramıyor ki sistem rahat.
en baba ve en detaylı tarayan AV yi kur ama windows ile baslamasina gerek yok. haftada 1, 2 kez açıp günceller ve taratırsın. varsa birsey, siler.
AV nin her saniye çalışmasına gerek yok. şüpheli birsey yapacağın zaman açarsın, o an yine korur.
"hasta olmayayım" diye her saniye ilaç alıyor, iğne vuruyor musunuz? hayır. her saniye çalışıp seni her an koruyacak AV, maalesef sistemi kasar. kasmiyorum diyorsa korumuyordur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bilgisayarım virüsten çöktüğü için ben burda konu açtım koruyabilcek bişi varmı diye peki bu cümleler ne? konudamı açmayalım kardeşş? -
quote:
Orijinalden alıntı: potterfatih
bilgisayarım virüsten çöktüğü için ben burda konu açtım koruyabilcek bişi varmı diye peki bu cümleler ne? konudamı açmayalım kardeşş?
Avira iyiydi ben kullandım. Norton da iyidir. O da kasmıyor.
Espiri:
Konu da mi aşmiyağğğ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eset
sen olayı anlamamissin.
hem kasmayacak hem de iyi koruyacak bi tane bulursan haber ver biz de kuralım.
mantığa ters birsey istiyorsun.
Valla bu zamana kadar bi ton antivirüs denedim. Uzun bir süre eset kullandım ama en iyi antivirüsün Bitdefender olduğunu şiddetle savunuyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X