Şimdi Ara

virüs sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda trojen var format attım gitmedi virüs programlarını denedim silemedi gizli dosyaları görünür hale getiremediğim için silemiyorum güvenli kipte açıp silmeyi deneyeceğim ama güvenli kip de açılmıyor ne yapmalıyım?görev yöneticisi ve kayıt defteri açılıyor ama aygıt yöneticisini kullanamıyorum üstelik bilgisayar çok yavaş çalışıyor...

• o zaman yenıden windows kurucaksın başka yol gorunmuyo
  • merhaba bazı inatçı virüsler yada trojanlar formatlada gitmemekte direniyorlar , aynısını bende yaşadım.

bir tek çözüm görünüyor ; format atarken hızlı (quick) format değilde yavaş olan yada tam olan formatı seçmeniz daha iyi olacaktır. ama işe yaramazsa mbr de bulunan bir virüs olduğunu sanıyorum. aslında yavaş format seçeneği işe yarar ama yaramazsa diye alttaki linki verdim net bir çözüm yazıyor denileni uygularsanız sorun kalmayacaktır.

http://www.pcnet.com.tr/forum/internet-ag-ve-guvenlik/176445-mbr-virusleri.html

• Virüs programlarından McAfee denedin mi ?virüs ile McAfee çok iyi çalışır.
  • combofix kur hocam
  • bu virüs programını deneyebilirsin...
    IOBİT
  • gizli klasörleri göremiryorum diyorsun google da arattır sil.rar diye indir içinde gizli dosyaları aktiflerştir olacak onu çalıştır gizli dosyaları görürsün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neredeyse tüm virüs,casus,bakım vs. programları denedim hepsi belli bir yere kadar iş görüyorlar.

Sorun MBR virüsüymüş MBR yi yeniden oluşturdum ve hemen normal(yavaş) format atarak sorunu çözdüm şu an aygıt yöneticisi,kayıt defteri,görev yöneticisi,gizli dosyaları göster ve güvenli kip gibi sistemin ana öğeleri çalışıyor.

Başta serenissimo olmak üzere ilgilenen herkese teşekkürler...
  • sorunu çözdüğünüze sevindim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.