Bildirim
virüs temizleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cleaner kullan trojan için. -
kaspersky antivirüsü deneyebilirsin ama bulaşmış bir virüse karşı ne kadar başarılı olur bilemiycem o da olmazsa Panda Quick Remover ı dene derim şu an için bu işi yapabilen iyi programlardan biri...gerçi bana böyle şeyler bulaşmadığı için kullanmadım ama iyi diyolar :P -
hangi virüs varki de temizleyemiyor, yada hangi dosyalara bulaşıyor -
viruslerin tam adını ve uzantılarını yaz
adları Sobig@ falan mı ¿ -
virüslerin adları ve etkilediği alanlar.
1) java.Nocheat.............dummy.class
2) Trojan.ByteVerify........VerifierBug.class
Yardımcı olursanız sevinirim format çekemem değerli bilgilerim var. saygılar. -
.class uzantılı dosyaların var demek
java ile uğrasıyor olmalısın
.exe ye bulaşmadığından sanslısın
bu iki dosyayı silmeyi denedin mi hiç ¿ -
nasıl silineceğini bilmiyorum. yanlız şimdi bir arkadaşım spysweeper diye bir prog. gönderdi onla scan ettim bi şeyler temizledi ama sanırım trojanları, javayı temizlediğini sanmıyorum. -
Antivir programını kullan derim trojan virus dialer ne varsa silip supuruyo yeterki gunu gunune update yapwww.free-av.com sitesinden indirebilirsin ücretsiz bir yazılımdır boyutuna bakım aldanma cok etkilidir.. -
norton antivirüsü update etsen sorunun çözülür. -
http://housecall.trendmicro.com/
buradan online tarat nortondan daha iyi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X