Şimdi Ara

Virüs var galiba buikinci mesajım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

reklam cıkmıo ama sımdıde bılgısayarımı kasıo bı sey ya anlam vermıorum fılm seyrederken sankı bı seyı acmaya calısır gıbı kasıo kare kare oluyo fılm seyrederken bılgıgınız takılıyor ıste

gorev yoneticisinin resmini cektım buraya bı bakın derım ve ayrıca richvideo.exe die bi sey calısyo onu kaldıramıyorum hata verıo.
    ve başka hangılerını kaldırmam gerekıor. ?
    http://img364.imageshack.us/my.php?image=sorun9nt.jpg

• pc'yi kasan bişey görünmüyo bence kaspersky kur güncelle ,güvenli kip'te aç tarat. vede bearshare gibi programlar virüs çekme konusunda 1 numaradır.
  • Belirtilen exe dosyası sistem dosyası olaak gorunuyor. umarım kendını sistem klasörune koymamıştır. Format atmak zorunda bırakabılır seni.
  • kaspersky var aslında ama güvenli kipde denemedim öle bi deneyeyim o zaman ama system 32 de richvideo.exe die bi sey bulamadım
  • Sistem geri yuklemeyi denedın mi?
  • cyberlink PowerDVD adinda bir program yuklediysen veya video ile ilgili bir program yuklediysen onu ekle kaldirda varsa kaldir bu programi richvideo.exe bu programin dosyasi.

regedit de run sekmenindekilerin goruntusunu buraya koyabilirmisin onlarin arasinda yabanci program varmi ona bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtiss

cyberlink PowerDVD adinda bir program yuklediysen veya video ile ilgili bir program yuklediysen onu ekle kaldirda varsa kaldir bu programi richvideo.exe bu programin dosyasi.

regedit de run sekmenindekilerin goruntusunu buraya koyabilirmisin onlarin arasinda yabanci program varmi ona bak.

regedit e girdim de run sekmesi ne anlamadım :(
  • hayırdır neresi komik?
    run sekmesi demek RUN yazan kısım, ağac, dal demektir.
    quote:

Orjinalden alıntı: xxxGhostxxx

• al çok gülen arkadaş buna bir bak nerde run göster cvp olarak muhah yazdıgına ınanamıyorum barı guldukten sonra bi şey yaz bari açıkla

http://img233.imageshack.us/my.php?image=untitled28gr1.jpg
  • denetim masası program ekle kaldır sekmesinden bilmediğin programları önce kaldırıcaksın sanırım indirdiğin bir winamp veya msn trojanlı daha sonra güvenli kipde baslatıp baslatr calıstır msconfig yazıcaksın orda baslangıcta ne var bakıcaksın bilmediğin bişe varsa yine ordan kaldırıcaksın sonra ctrl alt del yaparak calısan işlemlerden bilmediğin işlemi iptal ediceksin sonra yeniden baslatıcaksın düzelir büyük bir ihtimaldüzelmezse kurulu olan antivirüs programını sil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.