Şimdi Ara

VİSTA 32 bit -64 bit yükseltme dvd siparis verme sorunu (alternate media order)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar ben 32 bit vista kullanıyorum. 64 bite gececegim ve dvd ile siparis edilebilecegini oggrendim. benim vistam upgrade version yani xp uzerine kurulan vista . home premium

neyse siteye giriyorum www.microsoft.com/windowsvista/.../ordermedia/default.mspx product keyimi yaziyorum devam diyorum fakat olmuyor . ingilizce versiyonda no offers found diyor turkcedede hata veriyor bunun nedeni nedir bilen varmı lutfen kafayı yemek uzereyim !

• biri yardım etsin :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotokan

selamlar ben 32 bit vista kullanıyorum. 64 bite gececegim ve dvd ile siparis edilebilecegini oggrendim. benim vistam upgrade version yani xp uzerine kurulan vista . home premium

neyse siteye giriyorum www.microsoft.com/windowsvista/.../ordermedia/default.mspx product keyimi yaziyorum devam diyorum fakat olmuyor . ingilizce versiyonda no offers found diyor turkcedede hata veriyor bunun nedeni nedir bilen varmı lutfen kafayı yemek uzereyim !

32bit'ten 64bit'e upgrade edemezsiniz. Ama guzel birsey soyleyeyim, 32bit product key ile 64bit kurabilirsiniz. bir yerden orijinal vista 64bit dvd'si indirip kurun. eger markali bir bilgisayarla beraber geldiyse daha da sanslisiniz, vista activation backup programi ile lisans backupinizi alip saklayin. home premium lkullaniyorsaniz yine 64bit home premium kurup lisans'i restore edin. aktivasyona gerek kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: lecoqtr

quote:

selamlar ben 32 bit vista kullanıyorum. 64 bite gececegim ve dvd ile siparis edilebilecegini oggrendim. benim vistam upgrade version yani xp uzerine kurulan vista . home premium

32bit'ten 64bit'e upgrade edemezsiniz. Ama guzel birsey soyleyeyim, 32bit product key ile 64bit kurabilirsiniz. bir yerden orijinal vista 64bit dvd'si indirip kurun. eger markali bir bilgisayarla beraber geldiyse daha da sanslisiniz, vista activation backup programi ile lisans backupinizi alip saklayin. home premium lkullaniyorsaniz yine 64bit home premium kurup lisans'i restore edin. aktivasyona gerek kalmaz.

Sallamayalım öncelikle. Kutu lisansı varsa isterse 32 bit isterse 64 bit kullanabilir.Oem varsa sipariş edilmez. kutu lisans vista ultimate içerisinde hem 32 hem 64bit dvd'si çıkıyor. Diğer kutu lisanslarda ise içerisinden çıkacak olan kuponla 64bit dvd'si sipariş ediliyor.

• Upgrade versiyonda durum nedir tam emin değilim ama yardımcı olması açısından bilgi vermek istedim. LG Laptop ile gelen Vista Home Premium yerine XP yüklemiştim. Daha sonra tekrar Vistaya dönmek istedim ama elimde yükleme CD'si yoktu Vistanın. İnternette dağıtılan Vista ( 32 ve 64 Bit versiyonları bir DVD'de ve Türkçe zira Orjinal vista Türkçe idi ) buldum. Zaten Laptopda OEM serial mevcuttu. İndirdiğim DVD ile yükleme ekranı sırasında 32 mi yoksa 64 Bit mi kurmak istediğimi soran ekran geldi. 32 Bit olarak OEM serialimle sıkıntısız bir şekilde kurdum ve aktifleştirme işlemini yaptım. Ancak bu durum Upgrade versiyonlarında da geçerli mi bilemiyorum. Ya kendiniz deneyebilirsiniz ya da Microsoft'u arayarak bilgi alabilirsiniz. Bir de bu işlemi gerçekleştirmeden önce mutlaka sistemin yedeğini alın ( önemli dosyalar mailler vs. ) ve ayrıca Acronis gibi programlarla komple bilgisayarın yedeğini alın. Her hangi bir sıkıntıda tekrar çalışan sisteme kolayca geri dönebilirsiniz.

quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.