Şimdi Ara

Vista 64 bit de oyun kurarken ram full oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, sistemimde 6GB RAm var. Vista 64 bit kullanıyorum. Fakat oyun kurarken kademe kademe ram sürekli artıyor. Oyun kurulumunun uzunluğuna göre 6 gb lara kadar çıkıyor. Sebebi ne olabilir?

• ramler ne kadar çok olursa sistem de o oranda çok kullanıyor. mesela vista için 2 gb ramli bir sistemde vista 700 mb tını kullanıyorsa 1 gb ramli sistemde 500 mb falan kıllanıyor. senin olayda buna benzer

oyun kurarken dosyaları rame ramden hddye vs. atıyor olabilir
    ayrıca 6 gb ı kullanmasının ne problem yarattıgını anlayamadım? Rami zaten kullanmak için almadık mı?
  • Hocam problem makina kasılıyo tabii ram fullenince, öyle bir mantık yok her zaman yapmıyo bunu başka birşey var ama çözemedim henüz.
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum ve çözüm bulamadım.
  • Sanırım Daemon Tools ya da Power ISO gibi program kullanıp imajdan kuruyorsundur. Bende Windows 7 de böyle yapıyor, Vista da. DVD'den kurarken hiç olmamıştı...Sanırım sorun bu programlarda ya da onların çalışma tarzında...
  • ben de aynı problemi yaşıyorum;

http://forum.donanimhaber.com/m_34831090/tm.htm
  • Hocam kurulum paketi msiexec kendini kapatmıyor yada hatalı o yüzden bellek kullanmaya devam ediyor... Reset atınca işlem durduğundan herşey normale dönüyor bi kaç nedenden olabilir..

1) x64'e uyum sağlamaması
    2) virüs bulaşmış olması
    3) msiexec'in bozulmuş olması
    4) windowsun oyunu kursa bile kuramamış zannetmesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama her oyun kurduğumda böyle oluyor. ve çaresi var mıdır ?
  • Pc yeni yapmaya başladıysa eğer sistem geri yükleme ile sistemi geri al.Olmadıysa eğer pc'ye format atmaktan başka çaren yok
  • powerISO'yla kurmanın bu sorunla bi alakası olabilceğini düşünüyo musun peki? araştırdığım forumlarda hep bunu diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

powerISO'yla kurmanın bu sorunla bi alakası olabilceğini düşünüyo musun peki? araştırdığım forumlarda hep bunu diyorlar.

Olabilir.Fakat msiexec windowsda yüklü olan bi pakettir.Yükleme kaldırma işlemlerinin hepsi bu paket üstünden yapılır.x64 olduğu için hata alabilirsin.Dha tam olarak yerine oturmadı sistemler.Ben daha dün x64 win7 7600 yükledim şu ana kadar bi sorunum yok.Oyunlarda fazladan bellek yeme pc'yi aşırı yorma takılma donma kullandığım programlarda yavaşlık windows üzerindeyken yavaşlık hiçbiri yok.

Xp 64 bit desteği çok kötüydü ve hataların ardı arkası kesilmedi.Vistada adam gibi x64 olmuş bi işletim sistemi (4 ay x64-3 ay x86 kullandım 2gb ram x2 7750 işlemci ile) ama eksikleri bugları olabilir.Tercihinizi win7 7600 x64'den yana kullanın.Torrent'dan bulabilirsiniz.Ayrıca internette "crack"leride mevcut

• konuyu açan arkadaş vista x64 kullanıyor. ben win7 x64 kullanıyorum. prblem aynı olduğundan buraya da yazdım. kendim de konu açmıştım ram boşaltma problemi diye.
    ve vista x64'te böyle bi problem yokru. ironik
  • Yazılımlarda bug çıkıyor olabilir.Bilemiyorum kullanmak lazım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.