Şimdi Ara

Vista 64 bite solid 2008 yükleyemiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni pc topladım ve işletim sistemi olarak vista 64 bit ultimate yükledim. 3 boyutlu çizim programı olan solidworks 2008 i yükleyemiyorum. " Windows x64 vista is not a supported operating system . Please install on a recommended operating system" bu hata çıkıyor ve yüklemeye başlıyamıyorum . Sorunu nasıl çözebilirim?

• SolidWorks 64Bitte çalışmıyormuş demekki. Dolayısıyla sorunun çözümü yok. 32Bit bir işletim sistemi kullanmalısınız.

Ekleme: solidworks'un sitesinde SolidWorks 2008 ve 2009'un Vista x64'de çalıştığı yazıyor.
    Kaynak:http://www.solidworks.com/sw/support/1258_ENU_HTML.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 14 Eylül 2008; 15:36:59 >
  • evet yle yazıyo ama bende böle bi hata çıkıyo:(
  • Windows x64 vista is not a supported operating system
    Windows Vista 64 bit desteklenen bir işletim sistemi değil.
    Please install on a recommended operating system
    Lütfen tavsiye edilen uygun bir işletim sistemi yükleyin.
    -----------------------------------------------------------------------

Yapacak bir şey yok. Ya bu programı yüklemekten vaz geçeceksin,
    Yada x32 (32 bit) Vista yükliyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi messire -- 15 Eylül 2008; 10:35:07 >
  • Evet dün vista 32 bit yükledim ve sorun halloldu benim anlamadığım 64 bit hem 32bit hemde 64 bit program çalıştırıyorsa bunu niye çalıştırmıyo neyse artık sonra geçeriz 64 bite :D 4gb ram 3.25 gb gözüküyo sorun değil
  • programin 64 bitligide var cunku ama hic bi yerde bulamadim.. bu arada bence CATIA kullan kardesim catia daha ii
  • yani çalıştırmaması garip geldi bana da... çünkü vista bildiğim kadarıyla şu anda piyasadaki bütün programların ve donanımların %90 nı çalıştırıyor. yani yine bu programın yeni sürümünü piyasaya sürenlerden kaynaklanıyo... iyi araştırıp zarara düşmemek için uygunluğu iyi kontrol etmek lazım....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dediğim gibi vista 32 bit yükledim ve soolid 2008 SP0.0 çalıştı galiba 64 bit için SP3.1 ve üstü lazım hasan _hzl ın verdiği linkte öyle bişeyler yazıyo.
    TheGreen7 dediğin gibi catia daha kapsamlı heralde ama cd si yok ayrıca catia vista da çalışıyor mu 32, 64 bit? Çalışıyorsa 2 hafta sonra indirebilirim link varsa verebilirmisn :D
    Teşekkürler ilginiz için.
  • Bende "SolidWorks 2008 x64 Edition SP0.0" var ve XP64 de gayet düzgün calisiyor.

Ramim cok SW kullanmak istiyorum diyen varsa buyursun XP64 kursun, zaten dx10 olmamasi disinda XP64 vista64 den bircok yonu ile cok daha iyi.

Ayrica SW2008 ve SW2009 vista64 de calisiyor, buyrun burdan bakin:
    http://www.solidworks.com/sw/support/1258_ENU_HTML.htm

SW 2008 SP3.1 in Vista64 de calistigini okudum, 2008 sahipleri SP3.1 i kurunca problem kalkar. Bildiginiz SP olayi :) Ya SW 2009 bulun yada 2008 in SP3.1 ini

• catia r16 hepsinde calisio vistada guvenli modda yukleyin yeter 32 bit 64 bit dinlemio :D 64 bit vistada sadece 1-2 dk daha gec acilio ama programa girdikten sora ayni performans ;) ayrica ben catia tavsiye ederim solidide 1 sene kadar kullandim ama catiadaki kullanim rahatligimi bulamadim .... bu arada evet solid 2008 sp3.1 vista 64 bitte calisiyo ;)
  • ben vista ultimate 64 bit kullaniyorum, catia v5 r18 indirmistim bir süre önce, ayni sistem 32 bit iken yükleyememistim ama 64 te oldu, kesin calisiyor..
    site olarak t o r r e n t z . com u tavsiye ederim, torrentten indirin, 1,20 gb falan paylasimi iyi idi en son bakarsiniz..

solid kurmam lazim, 3.0 duymustum hatta indirdim hata verdi sinir oldum sildim! 3.1 i nereden bulur nasil kurarim standart 2008 i kuramazken..?
    ya da 2009... benim icin biraz acil bir konu, fikriniz varsa lütfen paylasin...
    tesekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lp_640 -- 4 Kasım 2008; 1:15:02 >
  • 64bit'e gereken destek hala istenildiği gibi verilmiyor.

Donanımlarımız 64 bit olduğu halde hala program desteğinin yeteri kadar olmaması yüzünden 32bit kullanıyoruz.

Umarım Windows 7 sadece 64 bit olarak gelir.Bu sayede program desteği de hızla yaygınlaşır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.