Şimdi Ara

VİSTA 64Bit SP1 ve İlac sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben 64 bit kurdum ilacını da yaptım fakat bilgisayarı her açılışda dostan birşeyler yapıyor yazılar geçiyor öyle açıyor windowsu sanki her açılışda lisanslı yapıyor gibi işlem yapıyor sistem ben bu şekilde yazılar çıkamsını sitemiyorum bunun düzgün çalışan ilacı i yokmu ? birde SP1 64 bi tkullanan arkadaslar sorun yasadımı hiç düzgün mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar54 -- 1 Şubat 2008; 11:29:20 >

• Onu aşmanın maalesef bi yolu yok.Bios dan crack yapıyo o yüzden o yazıları görüyosunuz. Ama belki ilerde daha sağlam bi crack çıkar. Bizde kullanırız
  • anladım o şekilde kullanınca problem olmuyor yani degilmi ?? orjinalinimi alsak napsak cokda para :DD
  • Valla hiç bi probleme yol açmaz. Fakat 3 gün sonra sp1 in çıkacağı duyurulmuş. Nekadar doğrudur bilmiyorum ama. SP1 yüklersek bu crack muhtemelen çalışmıycak. Fakat şimdiden sp1 crackleri internette dolanmaya başladı. Dediğiniz gibi çok pahallı :) . Bu yüzden bizde cracklemeye çalışcaz ne yapalım. :)
  • işletim sisemine para verilir mi..

zaten microsoft parayı marka bilgisayarlardan ve kurumlardan vuruyor.. sağolsunlar senin benim içinde crack çıkmasını sağlıyorlar..evet yanlış duymadınız.. crack ın çıkarılmasında microsoftun da katkısı var.. niye mi kullanıcılar linux a kaçmasın diye..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    NETCAD win7 64bit BULUNDU :D
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.