Bilgisiyarı her açtığımda Blue Screen veriyor,her seferinde güvenli moddan girip sistem geri yükleme yapıyorum.
Böyle bir hata raporu veriyor.
Sorun imzası: Sorunlu Olay Adı: BlueScreen OS Sürümü: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Yerel Kimlik: 1055
Sorun hakkında ek bilgiler: BCCode: f4 BCP1: 00000003 BCP2: 86B8A658 BCP3: 86B8A7A4 BCP4: 81AAA570 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1
Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar: C:\Windows\Minidump\Mini081608-02.dmp C:\Users\Bugra\AppData\Local\Temp\WER-58500-0.sysdata.xml C:\Users\Bugra\AppData\Local\Temp\WER69F0.tmp.version.txt
banada mavi ekran hatası vermişti ama bir daha hiç vermedi
Arkadaşım denetim masasında yönetimsel araçlar var.Orada olay görüntüleyicisinin içinde system kısmına bak bakalım mavi ekranı verdiği sırada kırmızı çarpı olmuş hata yazan yerlerdeki olaylara bak orada daha yalın türkçe ile sorun kaynağını yazar.
Olmadı sorunu google a yaz kesin bulursun yanıtını.
quote:
Orjinalden alıntı: Penryn
Arkadaşım denetim masasında yönetimsel araçlar var.Orada olay görüntüleyicisinin içinde system kısmına bak bakalım mavi ekranı verdiği sırada kırmızı çarpı olmuş hata yazan yerlerdeki olaylara bak orada daha yalın türkçe ile sorun kaynağını yazar.
Olmadı sorunu google a yaz kesin bulursun yanıtını.
Teşekkür ederim.
Sorun bu çıktı.
Aşağıdaki önyükleme başlatma veya sistem başlatma sürücüsü (sürücüleri) yüklenemedi:
Aynı sorunu bende aldım ne yapmamız lazım?
quote:
Orjinalden alıntı: minimalist
Aynı sorunu bende aldım ne yapmamız lazım?
quote:
Kuzenimin bilgisayarındada bu sorun sıklıkla çıkıyor,oyun oynarken yada bir program çalıştırırken yada kurarken bu hatayla karşılaşıp mavi ekran çıkıp bilgisayar yeniden başlıyor. Bir kaç sitede bios güncellemesi sorunu çözebilir dedi ama değişen bişey yok ne yapmam gerekli bilen varmı acaba. işletim sistemi vista(xp de direk kapatıyor) bilgisayar hp pavilion a6020.tr masaüstü bilgisayar. Şimdiden teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme