Şimdi Ara

VISTA çok güncelleme çıkarıyor.Hepsi lazımmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar güncelleme ayarları kapalıydı.Geçen ay açtım.
    Ama her gün bir güncelleme uyarısı geliyor.
    Bazan "15 kritik güncelleme" uyarısı alıp yüklüyorum.
    PC tekrar başladıktan sonra hemen " 2 kritik güncelleme var"
    diye yeni bir uyarı bile geliyor.

"İsteğe bağlı" olanları saymıyorum. Onlardan 30 tane hep var.

Yanlarındaki açıklamalar yeterli değil.

ŞİMDİ BUNLARI SÜREKLİ YÜKLEMELİMİYİZ?

Bazı sistemlerde her güncellemeyi yüklerseniz sistem bozulbiliyor.
    Artık yükleme yapmak istemiyorum. Ama faydalı bir şeyi de atlamamak gerekir.

SİZ NE YAPIYORSUNUZ? TAVSİYENİZ NEDİR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus -- 14 Şubat 2010; 11:32:20 >

• Şahsen otomatik güncelleştirmelerim her zaman açıktır..Çok dikkat etmeye çalışırım pc güvenliğine...Güvenlik merkezine girdiğimde herhangi bir aksaklık görmek istemem..Eğer ki pc'ye virüs vs. gibi zararlı casus yazılım girdiğinde;pişman olurum keşke herşeyi yerli yerinde yapsaydım diye...O yüzden sende az sabret elinde sonunda biticektir güncelleştirmeler..Ve böylece sonradan yazılmış olan zararlı yazılımlara karşı + defansın olur pc'de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRiddler -- 14 Şubat 2010; 17:19:37 >
  • Eğer lisanslı kullanıyorsanız mutlaka güncellemeleri yükleyin.
  • Arkadaşlar cevaplar için sağolun.

OzeNHocA Lisanslı Vista Home kullanıyorum.

TheRiddler Mesele sabır değil de neden her Allahın günü güncelleme oluyor onu merak ettim.
    Yoksa ben dolanırken zaten 5-10 dakkada update-yükleme bitiyor.Farketmiyorum bile.
    Ama daha reboottan sonra PC açıldığında genellikle yine 1-2 update daha var diyor.

Yani her hafta 30-40 update görmekten bıktım valla..
  • quote:

Yani her hafta 30-40 update görmekten bıktım valla..

Ben ise haftada birkaç güncelleme göremediysem bir sorun olduğunu düşünürüm. :D
  • Hocam bende vista home edition kullanıcısıyım.Güncellemelerim açıktır her zaman.Şuanda bende güncelleme gerektiriyor gibisinden bir uyarı işareti bulunmuyor;isteğe bağlı yapmadıktan sonra.Yada denetim masasından windows update'e gir."Güncelleştirmeleri bildir,fakat yükleyip de yüklememe kararını bana bırak" seçeneğini kullan...Belki böylece sürekli uyarı veren ve yüklemek zorunda olduğun gereksiz güncelleştirmeler gözden kaybolur...
  • Tamam ayarlarım,

İsteğe bağlı olanları da yüklüyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: calculus

Tamam ayarlarım,

İsteğe bağlı olanları da yüklüyor musunuz?

İsteğe bağlı güncelleştirmeleri yüklemezsen daha iyi olur.
  • Tamam sağol..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.