Şimdi Ara

Vista da media player çalışmıyor lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 gün önce hp laptop aldm içinde vista home basic var media player 11 yüklü olmasına rağmen çalışmıyor mp3 lere sağ tıklayıp media playerla yürüt diyorum olmuyor denetim masasından program kaldır ve değiştir e girdim media player ın adı geçmiyor kaldıramadm vistayla da daha yeni tanıştık media player yüklemeye çalıştım zaten var dedi ve sadece hataları onardığını söyledi ama hala çalışmıyor lütfen yardım edinardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarkia -- 10 Eylül 2007; 17:30:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: I am who I am

denetim masasından program kaldır ve değiştir e girdim media player ın adı geçmiyor kaldıramadm

zitrana onu denedm ben zaten media playerın kullanımı bana kolay geliyor o yüzden bilgisayarımda o da olsun istiyorum winamp ve bsplayer yükledm media player çalışmayınca

başka önerisi bilgisi olan arkadaş var mı acaba???
  • up
    sorun daha çözülemedi arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
  • bi kaldırabilsem media yı yüklücem onu nası yapçam prog ekle kaldırdan olmuo
  • quote:

Orjinalden alıntı: zitrana

YAW BENDE Bİ PROGRAM VAR YOUR İNSTALLER DİE EKLE VER MSN ADRESİNİ YOLLİİM SANA PROGRAM EKLE KALDIR GİBİ ÇALIŞIO BELKİ İŞE YARAR..OK

yok kardeş msn imi veremem dediğin programı burdan nasıl kullancağımı anlat ben bulurumm googledan fln
  • forumdan ya da başka sitelerden birilerine herhangi bir nedenle msn vermek prensibim değildir sonuçta birbirimizi tanımıyoruz ve msn özel bir alan. ayrıca başkasına vereceğim diye de sahte adres açmam.
    ve ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.
    başka yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba??
  • Bileşen ekle kaldır diye bi seçenek vardır orada XP deki gibi media playeri kaldır ve yeniden kur belki düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.u.v.e.n -- 12 Eylül 2007; 2:44:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önce windowsu update et sonra media playeri
  • quote:

Orjinalden alıntı: esarikaya3

önce windowsu update et sonra media playeri

update i nerden yapçam vista da media player hiç açılmıyo onun güncellemesi de nasıl olcak ayrıntılı anlatabilir misin?
    g.u.v.e.n bu olmassa senin önerdiğini deniyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarkia -- 13 Eylül 2007; 14:39:44 >
  • up
  • Çalıştır'a tıkladıktan sonra wmplayer yazıp enter deyiniz...

ki eger çalışmaz isee bir vcd film takıp izlemeye çalışınız...
    ki eger çalışmaz iseee gıcıklık olsun diye bi format atınız...
    ki eger tekrar çalışmaz iseeeeeeee üstüne bi de camdan aşağı sarkıtıp korkutunuz pcyi!!!
  • denedim dediklerini ama format atmaya pek yanaşmıyorum çünkü vista hakkında daha hiç bişi bilmiyorum
  • arkadaşım proğram ekle kaldırın sol tarafında yüklü güncelleştirmeleri göster diye bir şeçenek var oraya gir media pleayer 11 orda bulabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.