Merhaba arkadaşlar bende vista 32 ultimate var ve sp1 yüklü dün antivirus olarak çok beğendiğin NOD32 kurmaya denedim başarılı bir şekilde kuruldu ve ilaçlandı ama nedense bir türlü güncelleme yapamıyorum. Sürekli "nod32 güncel ve güncellemeye gerek yok" yazısı çıkıyor ama güncelleme tarihi olarak çok eski bir tarih görünmekte Bu arada nod32 2.7 ve 3.0 versiyonlarda deneme yaptım her ikisinde de aynı hatayı veriyor... Bu konuda bilgisi veya yardımı olcak kişiler şimdiden teşekkür ederim Saygılar
Teşekkür ederim tavsiyen için ama senelerdir NOD32 kullanıyordum ve açıkçası çok memnundum ikitane diskim var birinde XP diğerinde Vista kurulu XP kurulu olduğu diskte sorunsuz güncelliyor ama Vistada nedense yapmıyor...
Nod32 kullanıyorum. Sahiden norton'a göre aşmış bir program. Üstelik fiyatı da gayet makul düzeyde bence. Sana tavsiyem 30-40 ytl ye orjinalini alman. Oyun cdlerinin bile 100 ytl üzerinde olduğu bir zamanda antivirüs gibi bir programa bu para değer bence. Üstelik orjinal üründe vista için uygun olan 3.2 de kurabiliyorsun.
hem beleş ürün kullanıyorsunuz hemde güncellemiyor diye şikayet ediyorsunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: kridvan
Merhaba arkadaşlar bende vista 32 ultimate var ve sp1 yüklü dün antivirus olarak çok beğendiğin NOD32 kurmaya denedim başarılı bir şekilde kuruldu ve ilaçlandı ama nedense bir türlü güncelleme yapamıyorum. Sürekli "nod32 güncel ve güncellemeye gerek yok" yazısı çıkıyor ama güncelleme tarihi olarak çok eski bir tarih görünmekte Bu arada nod32 2.7 ve 3.0 versiyonlarda deneme yaptım her ikisinde de aynı hatayı veriyor... Bu konuda bilgisi veya yardımı olcak kişiler şimdiden teşekkür ederim Saygılar
Arkadasim Sen NOD32 Orjinalini satinmi aldin yoksa internetenmi yukledin?? Eger Interneten Yuklediysen tabiki guncelleme yapmicaktir yapsa bile cok nadir. Bende NOD32 Orjinali var hemde 2 bilgisayarda kullaniyorum ayni kullaniciyla hicte bir sorun yok guncelleme ile ilgili. Hemde Obur bilgisayar VISTA HOME BASIC ve Sorunsuz calisiyor.
arkadaşlar klasöre sağ tıklayınca nod32 ile tara seçeneği yok nasıl çözülecek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme