Bildirim
Vista'da oyun kuramıyorum!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
install in üzerine gelip sağ klik /yönetici olarak çalıştır ı dene+ drecktx9 un yeni sürümünü indir. kur... -
Denedim ama olmadı. Zaten Directx 10 kurulu. -
Desteklemiyor olabilir. -
Daha önce Vista'da kurmuştum. Şimdi OEM versiyonu kurunca böyle bir hata verdi.
Edit: Directx'in son çıkan yamasınıda kurdum ama hala bişey yok. Directx ile ilgili bir sorun değil sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sergei_Kurskov -- 20 Ağustos 2007; 13:20:38 > -
Yeri gelmişken ben de bir soru sorayım izninizle... Vista'ya uyumlu olmayan oyunları ve programları, desteklenebilir hâle getirmenin bir yolu var mı? -
Sanırım yok. Daha doğrusu hiç öyle birşeye rastlamadım.
Edit: Çözümü buldum sonunda.
1) Başlat menüsüne gelip regedit yazıp kayıt defterini açıyoruz.
2) Daha sonra kayıt defterinden yandaki klasörü buluyoruz. "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Current Version\Explorer\Shell Folders"
"Programs" diye bir string yoksa yeni bir string açıp ona aşağıdaki kodu giriyoruz.
C:\Users\%kullanıcı adı%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sergei_Kurskov -- 21 Ağustos 2007; 7:41:25 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Sergei_Kurskov
Sanırım yok. Daha doğrusu hiç öyle birşeye rastlamadım.
Edit: Çözümü buldum sonunda.
1) Başlat menüsüne gelip regedit yazıp kayıt defterini açıyoruz.
2) Daha sonra kayıt defterinden yandaki klasörü buluyoruz. "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Current Version\Explorer\Shell Folders"
"Programs" diye bir string yoksa yeni bir string açıp ona aşağıdaki kodu giriyoruz.
C:\Users\%kullanıcı adı%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs
Bu şekilde olduğuna emin misiniz? -
Hocam ben oyun kuramama sorununun çözümünü bulmuştum. Yarın öbür gün arayan arkadaşlar bulursa yardımcı olsun diye. Senin sorunun cevabından tam emin değilim. Ben yok diye biliyorum ama yanlış biliyor olabilirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X