Şimdi Ara

vista daki sorunlarım çözüm bekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

vista 32bit işletim sistemi kullanıyorum laptop'umda.
    bilgisayarım da 2 gb ram var

1. Bazen dosya kopyalarken "bu işlemi gerçekleştirebilmeniz için yeterli izniniz yok" hatası veriyor

2. Yine dosya kopyalarken "yeterli bellek yok" diyor. Bu hata esnasında görev yöneticisinden ram kullanımıma baktığımda 1gb ı dolu 1 gb boş gösteriyor. Nasıl bellek yok diyor anlayamadım.

3. Ayrıca özellikle ram kullanımı 1gb ı geçtikten sonra bilgisayarda yavaşlama oluyor. Benim anlamadığım madem 1 gb dan sonra yavaşlayacak geri kalan 1 gb ne işe yarayacak boşa mı aldım ram i

Özellikle bu izniniz yok sorununa bir çözüm sunabilirseniz sevinirim

• 1 gb ram in kullanılması garip değilmi biraz..... bi kere burada buyuk bi sorun var bence.... fiziksel bir hasar olabilir mi?.. ayrıca geri kalan 1 gb lık ram ile bilgisayarın cok rahat calişabilmesi lazım. bu da ilginç ben anlamadım anlayan arkadaşlar yazarsa bizde aydınlanırız..
  • zaten firefox u açtığımda 250mb ram gidiyor. Photoshop flashget vs de üstüne binince 1gb a çıkıyor. Çıkması sorun değil bence normal sayılabilir ancak makine de 2gb ram var yine de kasıyor bunu anlayamadım
  • İşlemci iyi değilse 10 gb ramde fayda etmez .. Sistemin tamamnı özelliiklerini yazar mısınız ?
  • dell inspiron 6400

intel core duo 1.66ghz

2gb OCZ DDR2-667 (333 MHz) Ram

256 mb ati x1400 ekran kartı - (gerek yok ama olsun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratburak -- 7 Mart 2008; 22:13:41 >
  • sorun bence vistanın ramleri görmesinde, virüsde olabilir.
    eğer biliyosan ramleri sök tekrar tak düşük bi ihtimal de olsa işe yarayabilir.
  • Bende de 3 gb ram var. Yeni disk aldım, kopyalama işleminde bende de yapıyor. Ram le alakalı değil bence başka bir çözümü olması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows'un ilginç bir sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yukarıda diğer sorunlarıma bir çözüm var mı peki??
  • neden hardisk hiç bir işlem yapmadğım halde deli gibi calısır . Vista ultimate 32 bt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.