Şimdi Ara

vista'dan xp'ye gecis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar gunlerce arastirdiktan sonra gittim asus f3we laptop aldim. almaz komaz olaydim şu lanet vista yüzünden laptopa sevinemedim.
    vista yi toptan iptal edip xp ye gecmem mümkün mü acaba? yani iki harddisk in birine xp kurmaktan bahsetmiyorum. makineye format atip temelli xp ye gecebilir miyim ? bilgisayarciya gittim olmaz dedi de bi anlam veremedim.
    saygilar

• bence saçmalık geçebilmen lazım
  • o modelin suruculerini bulabilirsen internetten is bir XP CD'sine bakar(;
  • Tabiki xp ye geçebilirsin. Bir iki saatini ayırman gerekiyor.
    Nasıl xp ye geçeceğin hakkında bir döküman yazmıştım.
    Buradan ulaşabilirsin.

http://www.notebook.gen.tr/asus-f4/asus-f3we-ye-asus-f3e-hakkinda-hersey-buraya-t111.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: notebookgentr

Tabiki xp ye geçebilirsin. Bir iki saatini ayırman gerekiyor.
    Buradan ulaşabilirsin.

http://www.notebook.gen.tr/asus-f4/asus-f3we-ye-asus-f3e-hakkinda-hersey-buraya-t111.html

bu döküman için teşekkürü çoktan hakediyorsunuz

• Ben vista yüklü laptopumun hardiskini acronis ile böldüm.. İkinci kısma format atmadan direk Xp kurdum (XP ye sata driverını entegre ettim önce) sonra makine direk XP den açılmaya başladı tabi bunuda bir programla ve boot dosyaları ile oynayarak açılışta iki seçenek ile açmayı başardım artık soruyor hangisi ile açmam gerektiğini ve çift işletim sistemim var :) ama Vistanın yüzüne bakmaz oldum yine
  • quote:

Buradan ulaşabilirsin.

Dostum siteni inceledim acıkcası biraz makyajla donanimhaber ile yarısır moderatorler duuymasın(;

hatta yeni oldugundan konular daha derli toplu 5 dk göz attım her dakikasında isime fazlasıyla yarayacak seyler gordum

sanırım destek olmak icin en iyi yol uye olmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 29 Kasım 2007; 14:29:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Linux'tan windowsa geçiş
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler arkadaşlar, demek ki imkansiz diye birşey yokmuş :)
    bilgisayarciya gittiğimde bana demesi şuydu; bu makineye xp kurulur, kurulmaz değil.. ancak üzerine xp yüklenmiş halde olan bu özelliklerde, ama tamamiyle ayni özelliklerde bi makineyi bulabilirsen bu iş olur yoksa olmaz demişti.. şimdi buradan halledebilicez sanirim olayi.
    tesekkurler notebook.gen.tr
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrDr_22

quote:

Buradan ulaşabilirsin.

Dostum siteni inceledim acıkcası biraz makyajla donanimhaber ile yarısır moderatorler duuymasın(;

hatta yeni oldugundan konular daha derli toplu 5 dk göz attım her dakikasında isime fazlasıyla yarayacak seyler gordum

sanırım destek olmak icin en iyi yol uye olmak

bence de

• Vista yuklu notebook'umuza yukarıda anlatılan yontemle XP'mizi de yukledik sorunsuzca diyelim;

soru: Bilgisayarda kullanacagımız tum programlar vista uyumlu olmak zorunda mı - yoksa her ikisi icinde ayrı-ayrı mı program yukleyecegiz ??
  • Öncelikle yorumlar için teşekkürler.
    TrDr_22, xp kurarsanız vista ile işiniz kalmıyor bu sebeple istediğiniz programı kurabilirsiniz sorun olmaz.
  • bende asus g1s var xp yükledim gayet güzel hem vista hem xp var su anda bilg.da ama xp yüklü olan kısımda tanınmayan driverlar var , mesela ses çıkmıyor yada wireless sorunu var bende driverlari önceden bul sora kurmayı dene kurmakta çok kolay ayrıca benim 1 saatimi aldı
  • ses sorununun çözümünü hem bu forumfa hemde kendi sitemde birkaç kez anlatmıştım. Herhangi bir notebook için xp kurulumu yazıma bakın. Sesle ilgili bölümü kendinize uygulayın.
  • kurarsın ben vistadan xp ye gectım yoksa delı olcaktım acsan acılmaz bısey acsan makına kasılır notebook nıckı arkadasa cok tesekkur edeım cok guzl bır yazı hazırlamıs işimı baya kolaylastırdı..makına sahlandı resmen tek uzuldgum nokta kullanmadıgım hatta nefret ettıgım vistaya benden para almıs olmaları para kolay kazanılmıyor..
  • arkadaslar HP DV 6362 ea modeli laptop aldim asiri kastigi icin vistada silip xp kurdum ama driver eksigim var laptopu kulanamiyorum eternet ,anakart,ses karti driverlerini ariyorum bulmadim :(
    yardim edebilirmisniz nerden bulabilirm :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _İntercom_ -- 6 Aralık 2007; 2:00:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.