Şimdi Ara

VISTA Format - Dosya Kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , laptopta vista 32 bit kurulu ve birkaç gundur oyunlarda anlamsız bir yavaslama var . Herhalde birseyler girdi diye dusunuyorum ve format atıp tekrar vista yuklicem . Tek harddisk var ve 2 bolumden olusuyor . D'deki dosyaları kaybetmek istemiyorum , format atarken harddiski yine 2 parcaya ayırmayı secsem bunları kurtarabilir miyiz veya nedir izlemem gereken yol ? tesekkurler simdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rave -- 28 Eylül 2010; 16:04:19 >

• Yok mu cevap verebilcek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rave -- 29 Eylül 2010; 13:03:46 >
  • iki bölüm varsa d yi niye formatlayasın ki.dosyalarını at d ye formatlamaya gelince c formatla dosyaların da sende kalsın.
  • Güvenli modda açıp yedeklerinizi alınız.sonra eğer 2ye ayırırsanız 2 diskede format atınız.böyle daha iyi olur.
  • 2ye ayırıp C ye format atsanız oyunları da Dye alsanız çoğu oyunun düzgün çalışıcağını sanmıyorum.çünkü çoğu oyunun Dye kursanız bile C'de dosyaları olur.sonra düzgün çalışmaz ya da hiç açılmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    18 yıl önce açıldı
    SATA DİSKE XP KURULUMU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.