Bildirim
VİSTA GELDİ KNİGHT GİTTİ (YARDIM LÜTFEN)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
K2 vistayla uyumu sağlamıstı sanıyorum ama ne oldu anlamadım -
anti virus programı yüklümü sende ? -
evet
Spyware Doctor , Avast , Nod32 :) -
hmmm antivirus olmadığı zaman güvenlik duvarı engelliyor dicem ama o da varmış inş. bulursun caresini başka hiç bir fikrim yok -
Ya şimdi hatırlamıyorum ama sanırım masaüstündeki simgesinden sağ tııkla özellikler de orda uyumluluk sekmesine geL. Bu programı aşağıdaki uyumluluk modunda çalıştır ı işaretle. Ordaki seçenekleri tek tek dene.Her birini seçtiğinde bi res atsan daha iyi olabilir.
K.Gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulto -- 15 Haziran 2007; 2:20:25 > -
Arkadaşımdada VİSTA Var Onda Calısıyor Sende Bi Sorun Var -
dostum bende de wista yüklü aynı hatayı bende werdi ben aynı şöyle yaptım :
1-bilgasayarıma sağ tıkla özelliklere gel
2-solda gelişmiş sistem ayarlarına tıkla ( dwm de )
3-performans dan ayarlara tıkla
4-en sağda weri yürütme engellemesi yazıyor oraya gel
5-seçtiklerimin dışarsıında kalan tüm vindows programları ve hizmetleri icin dep'yi aç' a tıkla
6-ekle de ve knight exe yi sec
7-uygulu tmm de we calıstır knight ı
umarın yeterince acıklayıcı olmusumdur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lastss -- 15 Haziran 2007; 11:16:17 > -
Vista ile çalıştırabilecekmi knight'ı pc'in ? Kaç Ram/Mhz ? İşlemcin nedir ? ekran kartının boyutu ve markası ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necessa®i -- 15 Haziran 2007; 11:23:42 > -
benim pc
işlemci:intel core2 duo 1.80
ram:1024
ekran kartı:512
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X