Şimdi Ara

VISTA ile NVIDIA uyumsuzluğu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

NVIDIA 8600M GS'li bir LG E500 laptop'um var. Ancak 3d oyunların tamamında ara ara çöküyor ve nvlddmkm sürücüsü çalışmayı durdurdu ve bu durumdan kurtuldu (kurtulmasa şaşardım) diyor.

Yabancı forumlarda driver update'lerden değişik fix'lere kadar binbir yorum var. NVIDIA'nın kendi sitesinde de bu konuyla ilgili bir fix var ama hiçbiri çözüm olmadı.

Eminim vistada oyun oynayan herkesin başına gelmiştir, bu sorunu çözebilen var mı?

• Bende Radeon var aynı sorun bendede var.Bir anda oyun takılıyor ve oyundan atıyor.Ben senin bahsettigin driver uptadeide fixlemeyide yada başka yollarıda denedim ama olmuyor.Hala sorun var.Vista başla başına bir facia
  • Call of Duty Modern Warfare'de aynı şekilde dediğin gibi ya oyundan atıyordu, ya da ekran kararıp bir süre sonra tekrar kendine geliyordu.
    Civilization'ı ise sürekli oynarım onda da üç şekil var, ya siyah ekran oluyor ve sonra kendine geliyor, ya oyundan atıyor.. Ya da daha kötü mavi ekran çıkartıp bilgisayarı restartlıyor. Muhteşem bir bilgisayar ve sırf şu vista yüzünden istediğim gibi kullanamıyorum.

Service Pack'leri ile düzeltirler mi acaba..

quote:

Orjinalden alıntı: Shaban

Bende Radeon var aynı sorun bendede var.Bir anda oyun takılıyor ve oyundan atıyor.Ben senin bahsettigin driver uptadeide fixlemeyide yada başka yollarıda denedim ama olmuyor.Hala sorun var.Vista başla başına bir facia

• Vista oyun için gerçekten iyi değil bakın imzamdaki bilgisayarıma Vista ultimate yüklediğim zaman most wanted oyununu minumumda takılarak oynuyorum ama xp altında orta çözünürlülükte oynuyorum. Ve uyum sorunlarıda cabası.

Eğer oyun oynacaksanız kesinlikle şuan için Xp en azından önümüzdeki bir yıl boyunca
  • XP ye çok kolay virüs girdiğinden bırak tım vista ultimate için 2gb ram gerekir bence
  • vistaya usb takın 20 lira zaten 2gb lık ram artırıyor, böylece ram sorunu çözülebilir laptoplar için
  • bende vista home basic var rodeon hiç bir sorunok şuan çnk bilgisaarı alalı daha 4 gün oldu
  • Ben vistada her oyunu yukledim Asus En 8600 Gt ile. bi problem yok. simdilik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crosshair

nvidia ekran kartları için sürücüleri nerden bulabilirim? cehaletimi mazur görün

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
    Nasıl indireceğim diye de sormazsın umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 9 Mart 2008; 2:04:25 >

• ya pardon.. :D aslında soru şöyle olucaktı;

makinamdaki NVidia GFGo 7600 için Toshiba'nın sitesinden başka yerde sürücü yok. Ordaki sürücü de çok eski.
    kendi ekran kartım için yeni sürücüler nerden bulabilirim

• www.laptopvideo2go.com adresini denemenizi tavsiye ederim, güncel sürücüler mevcut. Tek yapmanız gereken inf dosyasını kurulum klasörünün içine attıktan sonra setup dosyasını çalıştırmak
  • aynı sorun bende de var.ekran kartı bölümüne başlık açtım az önce bu yüzden.
  • Vista eder adamı hasta
  • quote:

Orjinalden alıntı: deep47

www.laptopvideo2go.com adresini denemenizi tavsiye ederim, güncel sürücüler mevcut. Tek yapmanız gereken inf dosyasını kurulum klasörünün içine attıktan sonra setup dosyasını çalıştırmak

+1
    işi bilen belli oluyor

• Teşekkürler venomtrk
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k.

vistaya usb takın 20 lira zaten 2gb lık ram artırıyor, böylece ram sorunu çözülebilir laptoplar için

link varmı hocam??
  • quote:

Orjinalden alıntı: acy78

quote:

vistaya usb takın 20 lira zaten 2gb lık ram artırıyor, böylece ram sorunu çözülebilir laptoplar için

link varmı hocam??

bendeki bu ocz readyboost

http://www.chip.com.tr/konu/OCZ-den-Vista-ya-ozel-USB-bellek_3659.html

• Bende benzer sorun yaşıyorum sizler gibi yep yeni bilgisayar Crysis oynarken arada bir donuyor arada bir masüstüne dönüyor arada bir bilgisaayr kapanmış gibi ekran kapanıyor
  • DRİVERİ GÜNCELLE hepsi bukadar canavar gibi oynarsın benim laptoptada 8600m gt var
  • quote:

başta bana da mantıklı geldi , denedim.
    ama sonuç hüsran
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.