Şimdi Ara

vista ile tam 3 AY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet vistayı bundan tam 3 ay önce yükledim ve hiç kaldırmadım ısrarla ama yanına denek amaçlı xp 64 bit kurdum

vista herkezin kötülediği bir işletim sistemi
    ama vista o herkez dediğim kısmın bilgisayarlarını kötüleyen bir işletim sistemi

sonuçta vista nın bana kaybettirdiği tek şey oyun hayatımın bitmesiydi onun haricinde hiç bir kötülüğünü görmedim artıları oldu herzamn
    nedir bu artılar
    ses kalitesi gerçekten çok yüksek
    codec pack i de yükledikten sonra inanılmaz bir film zevki oluştu özellikle lost artık daha zevkli
    ara yüz tartışmaya bile gerek yok xp bunun yanında ubuntu gibi kalıyor
    bazıları diyoki vista pack yüklerim daha iyi :) bence vista kullandıktan sonra packlerinde boş olduğunu göreceksiniz
    driverlarda bi problem yaşamadım özellikle gigabyte sayesinde

kısacası vistayı tartışmak bile yanlış

durum ortada iyi sistem istiyo!!!
    bende çok iyi bir sistem yok ama oyun harici herzamn mutlu etti

kendi sistemim : pentium D 935 3.2 ghz , 512*2 1024 ddr2 ram asus eax550 ekran kartı ve gigabyte 945PL-S3 anakart

buyrun buda masa üstüm

vista ile tam 3 AY

• ben de kötü olmadığını düşünüyorum... eksikleri var ve zamanla giderilecektir, aynı durum xp'ye geçiş döneminde de olmuştu. vista benim notebook'la gelmişti, fakat xp home kurmuştum. şimdi ben de vista'yı deniyorum. senin söylediğinin aksine oyunlarda daha iyi performans aldım. hatta 3d mark 2005 puanım vista'da xp'ye göre daha yüksek...
  • ama benim ekran kartı 65 milyonliralık bi ekran kartı doğal olar çalıştırmıyo çünkü vista ram in %45 lik bir kısmını kendi bekletiyo paylaşımlı ekran kartı oluncada oynuyamıyosun ama tek sorunum bu o kadarda önemli değil
  • ben yukledim begenmedim ve tekrar xp ye dondum , daha 1 senesi var sorunlarin gderilmesi icin ,vede xp nin herseyini biliyorum , vistaya isinamadim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.