Şimdi Ara

Vista Klasör Resimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vista'da klasör özelliklerinde her klasör için ayrı resim seçmeme rağmen, klasör simgelerinde bazı resimler görünüyor, bazıları görünmüyor. Ayrıca bazı klasörlerde benim o klasör için seçtiğim resimler değil, başka klasörler için seçtiğim resimler görünüyor. XP'de böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Çözümü bilen var mı acaba ?

• Konuyu kendim açtım, çözümü de yine ben buldum aynı sorundan muzdarip arkadaşlar için yazayım :

1. Klasöre sağ tıklayıp "özellikler"e tıklayın.
    2. Özellikler kutusunda "özelleştir" bölümüne girin.
    3. Özelleştir bölümünün en alt kısmında "Klasör Simgeleri" kısmından "simge değiştir"e girin.
    4. Açılan bölümde "varsayılanı yükle" düğmesine tıklayın.
    5. Tekrar özelleştir menüsüne dönüp, burada "Klasör Resimleri" bölümünde "Dosya Seç" düğmesini tıklayıp istediğiniz resim dosyasını seçin.
    6. Özelleştir menüsünden "Tamam"ı tıklayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: srhrsn

Konuyu kendim açtım, çözümü de yine ben buldum aynı sorundan muzdarip arkadaşlar için yazayım :

1. Klasöre sağ tıklayıp "özellikler"e tıklayın.
    2. Özellikler kutusunda "özelleştir" bölümüne girin.
    3. Özelleştir bölümünün en alt kısmında "Klasör Simgeleri" kısmından "simge değiştir"e girin.
    4. Açılan bölümde "varsayılanı yükle" düğmesine tıklayın.
    5. Tekrar özelleştir menüsüne dönüp, burada "Klasör Resimleri" bölümünde "Dosya Seç" düğmesini tıklayıp istediğiniz resim dosyasını seçin.
    6. Özelleştir menüsünden "Tamam"ı tıklayın.

böylesini de ilk defa gördüm valla bravo mesaj attırmak için yapmıyosan gayet ii

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.