Bildirim
Vista Kullanıyorum Ama...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vista ile alakası yok patch lerde bi sorun vardır. -
vista koyu calıstırmıo diye blıorum -
Patchler evet patch i mesela 1453 den 1519 yaparsan start gelir girersin ama bu hatayı alırsın sen yeniden yükle en iyisi. -
Arkadaşım sana yapman gerekeni söylüyorum.Bilgisayarından sil ko yu.Resmi siteden son sürümünü indir.Artık ne kadar uzun sürerse sürer katlanıcaksın.Kurduktan sonra simgesini sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır seç.Her ko ya girişinde bunu yap yoksa çalışmaz oyun.Bende vista kullanıyorum aynı bu şekilde sorunumu çözdüm. -
Vistayla alakalı bişey değil yeni versiyonunu yükle falan diyo heralde patchlerde sorun wardır -
quote:
Orjinalden alıntı: BuLL_Fight3R
Arkadaşım sana yapman gerekeni söylüyorum.Bilgisayarından sil ko yu.Resmi siteden son sürümünü indir.Artık ne kadar uzun sürerse sürer katlanıcaksın.Kurduktan sonra simgesini sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır seç.Her ko ya girişinde bunu yap yoksa çalışmaz oyun.Bende vista kullanıyorum aynı bu şekilde sorunumu çözdüm.
Arkadaşım Cok Saol Ya 1 Numarasın Teşekkür Ederim -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X