öncelikle bana zaman ayırdığınız için teşekkürler arkadaşlar arkadaşlar kafayı yicem neden fiziksel belleğim giderek artıyor sonundada hata alıyorum bu yüzden bilgisayara format attım bu format atılalı 2. günü ama yine aynı hatayı veriyor saatli bomba gibi geriye sayıyor resmen vista 32 bit home premium kullanıyorum ekran kartı nvidia gforce 8600m gt ekran kartı driveri fln acer in kendi sitesinden indirdim bu bilgisayara iki kere format attım birincisinde service pack 1 yüklüydü yine aynı oldu 2. formatta service pack 1 i yüklemedim yine aynı arkadaş anlamadım gitti ekran kartımın da güncel olduğunu düşünüyorum açık olan programları görüosunuz forumlar msn fln açık açılışta 850-900 mb tan başlıyor saatli bomba gibi işte bu arada fark ettim ki sanki sorun msn de gibi neden böle ram yiyor ram düşüşü yeter artık deyip msn i kapattığım da oldu bi baktım ki düzeldi anlamadım gitti berler bi yardım lütfen benzer bi sorunu olan ya da çözümünü bilen warsa yardımlarınızı bekliyorum sağolun arkadaşlar... vista da superflech fln war diolar ama arkadaşların laptoplarına bakıom fiziksel bellek kullanımı 1.2-1.3 gb fln benim de öle olsa tmm dicem superflect i kapattım bundan önce0 fln y regeditten aptım yine aynı sorun oldu sanal bellek oluşturdum yine aynı sanal belleği kaldırdım yine aynı :D şu an bu mesajı yazarken msn kapalı hani paçayı zor yırttıktan sonra bunu yazıyorum şuan ram kullanımım 1.05 gb...