Şimdi Ara

VISTA READY BOOST HACK (donanimhaber farkıyla)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ALDIGIMIZ USB BELLEKLERİN ÇOĞU HIZLARI NEDENİYLE READYBOOST U DESTEKLEMİO İSTER USB İSTER MMC SD DV MMC ARTIK HAZIR ASAGIDAKİ İSLEMLERİ UYGULAYIN VE SİSTEMİNİZ HIZLANSIN EN AZ 256 MB OLMALI YANLIZ

1. ilk olarak aygıtı takın.
    2. Daha sonra ready boost özelliklerini açın.
    3. Bunu “Do not retest this device” secin (yani tekrar testi kaldırın)
    4. aygıtı cıkarın
    5. Regedit acın (start->run->regedit)
    6. HKLM (Local Machine)->SOFTWARE->Microsoft->Windows NT->CurrentVersion->EMDgmt
    7. Burdan aygıtınızı bulun.
    8. 'Device Status' bunu 2 yapın
    9. 'ReadSpeedKBs'' bunu 1000 yapın
    10.''WriteSpeedKB'' bunu 1000 yapın
    11. Aygıtınızı takın.
    12.Readyboost u calıstırın!!!!

haydi gülü güle kullanın....

• quote:

Orjinalden alıntı: Shadow.

ALDIGIMIZ USB BELLEKLERİN ÇOĞU HIZLARI NEDENİYLE READYBOOST U DESTEKLEMİO İSTER USB İSTER MMC SD DV MMC ARTIK HAZIR ASAGIDAKİ İSLEMLERİ UYGULAYIN VE SİSTEMİNİZ HIZLANSIN EN AZ 256 MB OLMALI YANLIZ

....en fazla da 4gb olmalı. 4gb üstü bellekler bu özelliğidesteklemiyor. Bu arada "READYBOOST bize ne kazandıracak. 1sn mi, 2sn, 3sn mi... yoksa 1dk mı ?
  • fat en fazla 4gb oldugu için en fazla 4 gb ready boost sana aclıs hızı kazandıracak ilk basta fazla hızlı olmucak ama biraz kullanımla senin yaptıgın seylere gore ramla uyumlu calısarak hızlanmanı saglıycak
  • eline sağlık...
    odama gider gitmes hemen bu olayı deneyeceğim...
  • 80 gblik laptop hdd si var onda çalışmıcak mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: musamope

80 gblik laptop hdd si var onda çalışmıcak mı

....en fazla da 4gb olmalı. 4gb üstü bellekler bu özelliğidesteklemiyor
  • bende kington 2 gb ram var fakat bulamadım EMDgmt de bulamadım bi yardımcı olsanız
  • sisteme bir zararı olmaz değilmi ben şu anda corsair 1 gb usb yaptım inşaallah bir sorun çıkmaz.
  • hayır olmaz sadece oalanı takas olarak kullanıyor ama elektronik olduğu için oldukça hızlı ama ultra gibi yüksek hızlı kullanırsanız farkı hissedersiniz. 4gb dan fazla desteklememesinin sebebi ise fat dosya sistemine halen destek veriliyor oluşudur. (en fazla 4gb destekliyor)
  • quote:

Orjinalden alıntı: oik

sisteme bir zararı olmaz değilmi ben şu anda corsair 1 gb usb yaptım inşaallah bir sorun çıkmaz.

Neden sorun çıksın ki aksine faidesi var
  • Arkadaşlar merhaba,

Bugün bir arkadaşımdan A-data PD7 (üzerinde ready boost support da yazıyor) Usb flash bellekle tarif ettiğiniz şekliyle vista home basic sistemi kurulu Compaq Presario F505EA laptopa ready boost denemesi yaptım fakat laptop hızlanmak bir yana bilakis yavaşladı. Bunun nedeni hakkında bilgi verebilirmisiniz.

USB Bellek Yazma / Okuma Hızları : (Web Sitesinden alıntı olarak 30 Mb/s ve 20 Mb/s) Ürün açıklaması linki de aşağıdadır.

http://www.adata.com.tw/adata_en/product_show.php?ProductNo=AP07200SV

Sistem Config:
    AMD TURION X2 64
    1GB DDR2 667 MHz Ram
    120 GB HDD

Halbuki seyrettiğim videoda 43 saniyede açılan benzer config deki bir DELL Laptop 14 saniyede açılmaya başlıyordu. Bende tam tersi oldu bu konuda sizce neyi yanlış yapmış olabilirim. Veya bu da MS un palavralarından birisi mi?

Yardımlarınıza şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nanosoft -- 2 Mayıs 2007; 20:43:13 >

• çok komik bir başlık ve konu olmuş...

yavaş usb belleği registry ayarlarıyla oynayıp sisteme kabul ettiriliyor...
    iyi güzel hoş da, zaten sistem bellek yavaş olduğu için kabul etmiyor...
    sonuçta yavaş çalışıyosa onu kullanıp sistemi hızlandırması mümkün değil ki...
    aksine yavaşlatır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow.

ALDIGIMIZ USB BELLEKLERİN ÇOĞU HIZLARI NEDENİYLE READYBOOST U DESTEKLEMİO İSTER USB İSTER MMC SD DV MMC ARTIK HAZIR ASAGIDAKİ İSLEMLERİ UYGULAYIN VE SİSTEMİNİZ HIZLANSIN EN AZ 256 MB OLMALI YANLIZ

1. ilk olarak aygıtı takın.
    2. Daha sonra ready boost özelliklerini açın.
    3. Bunu “Do not retest this device” secin (yani tekrar testi kaldırın)
    4. aygıtı cıkarın
    5. Regedit acın (start->run->regedit)
    6. HKLM (Local Machine)->SOFTWARE->Microsoft->Windows NT->CurrentVersion->EMDgmt
    7. Burdan aygıtınızı bulun.
    8. 'Device Status' bunu 2 yapın
    9. 'ReadSpeedKBs'' bunu 1000 yapın
    10.''WriteSpeedKB'' bunu 1000 yapın
    11. Aygıtınızı takın.
    12.Readyboost u calıstırın!!!!

haydi gülü güle kullanın....

boyle kullanıcıları aldatıcı baslık ve konular acmayınız

yazma ve okuma hızını 1 mb/s ye ayarlak hız kazandırmaz
    readyboost un amacı zaten hızlı bellekte hız saglamaktır
    yavas bellek takarsanız sıstem hızını dusurursunuz, o yuzden her bellegı kabul etmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.