Bildirim
Vista sınılı bağlantı sorunu yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
eğer garantisi varsa servise götürmenizi söyleyebilirim. sizin ağ sisteminiz dışında başka yerde de denediyseniz ethernet kartı kaynaklı bir sorun olabilir. -
arkadaşım bu fatura kaynaklıda olabilir.ethernet bağlantısındaki sorunlardanda olabilir. -
nasıl fatura aynı modemden kablosuz giriyor çözümüz varmı -
Farklı bir bilgisayarı bağlamayı denediğinde ne diyor? -
Ne SErvisi Abi Ya Kafayı Mı Yediniz.Sorunun Büyük İhtimalle DNs'lerindendir.Bide 1 Kaç Kere 1 KAblolu 1 Kablosuz Girdiginde Bazn Bende de Oluyor.Dns Adreslerini Elle Gir.VEya elle Giriliyse Oto Yap veya :( elle girerken bi normal türk telekom gir bide 4 2 2 2 felan onları gir dene düzelir -
farklı bi bilgisayarda giriyor kablosuz giriyorum şimdi mesela sorun yok bnm pcde sınırlı bağlantı ahatsı veriyor herşey otomatikte ayarlarda silip tekrarda yükledim ethernet sürücüsünü düzelmedi -
Farklı bir bilgisayarda kablolo denedin mi? Başka bir laptopu kablolu bağlamayı dene, sonucunu yaz lütfen. -
başka bilgisayar aynı yerden giryor sadece bnm bilgisayarda var bu sorun ve her yerde yapıyor başka modemlerdede denedim -
Yanlış driver tanıtmış olabilirsin, farklı bir driver denermisin? -
driver hep kulladığım driver çalişiyordu düne kadar -
Virüs veya herhangi bir zararlı içerik için bilgisayarını tarattın mı? Spyware terminator+nod32 veya kaspersky ile taratırmısın?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ortak ağa bağlanma
- realtek rtl8723be wireless lan 802.11n pci-e nic
- modem arayüzüne giremiyorum
- press any key to boot from usb
- windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni
- laptop ses gelmiyor
- ekran kartı resetleme
- zyxel modem kurulumu
- udf dosyası nasıl açılır
- silinen dosyaları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X