arkadaşlar muhasebe bürosuna yeni bilgisayar alınacak ve bunlarda windows vista starter var.. şimdi benim sorum şu bu bilgisayarlar network üzerinden birbirlerine bağlanıyorlar ve kullanılan muhasebe programları dos bazlı.. vista starter editionla network te ve bu muhasebe programlarının çalışmasında problem yaşarmıyız acaba ?? bu arada bilgisayarlardan biri xp professional olarak kalacak vista - xp pro arasında network problemi çıkarmı..
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
DOS bazlı muhasebe programı ile şöyle bir sorun yaşarsınız, tam ekran çalışmaz. Benim Vista'lı laptop ile işyerindeki ağda bulunan Eta programını bu şekilde çalıştırabiliyorum. Çok şükür Windows sürümüne geçtim de, kurtulacağım bu dertten. Onun haricinde ise network problemi olmaz. Yalnız XP-Vista birbirini görebilmesi için Bağlantı Topolojisi Katmanı diye birşey vardı, onu Microsoft'un sitesinden indirip XP'li bilgisayara kurmanız lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: civcivx
DOS bazlı muhasebe programı ile şöyle bir sorun yaşarsınız, tam ekran çalışmaz. Benim Vista'lı laptop ile işyerindeki ağda bulunan Eta programını bu şekilde çalıştırabiliyorum. Çok şükür Windows sürümüne geçtim de, kurtulacağım bu dertten. Onun haricinde ise network problemi olmaz. Yalnız XP-Vista birbirini görebilmesi için Bağlantı Topolojisi Katmanı diye birşey vardı, onu Microsoft'un sitesinden indirip XP'li bilgisayara kurmanız lazım.
vistaya geçmek pek hayırlı olmaz o zaman desenize.. eta ve bilsoft kullanılıyor.. tam ekran çalıştıramamak sinir bozucu olur.. windows xp almak lazım o zaman... program sektörü çok mu nankör yoksa biz bir aldığımız programı 10-15 sene kullanmak gibi bir akıllılık yapmaya mı çalışıyoruz acaba :)
bildiim kadarıyla vista starter da ağ yok yanlışsam düzeltin
quote:
Orjinalden alıntı: hacko007
bildiim kadarıyla vista starter da ağ yok yanlışsam düzeltin
oda güzelmiş :) ucuz olsun diye düşünüyodum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme