Şimdi Ara

Vista ultimate boot sorununa yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Netten windows vista türkçeyi indirdim fakat isolu değildi.Bende udf,udf/iso, dvd (boot) dvdyi yazdırdım olmadı 20 tane dvd dim boşa gitti benim sizlerden bekledeğim yardım ben bu dosyaları ne şekilde bootleyeceğimki format atarken dvd romu gösterdiğimde çalışsın.Forumda okuduklarımı uyguladım ama olmadı.Yardımlarınızı bekliyorum arakadaşlar şimdiden teşekkürler..

• INDIRDIGIN DOSYALARI ISOLADIKTAN SONRA BI DOSYA OLUSMASI LAZIM ORDA 2 GB LIK FALAN SONRA DIREK ONU TIKLAYIP ACINCA OTOMATIK NERO ACILIYO VE YAZDIR DIYOSUN BUKADAR AMA SEN NEROYU ACIP ONU YAZDIRDIYSAN BUNDAN DOLAYI OLMAMIS OLABILIR YINEDE BASKALARINADA SOR
  • Cevabın için teşekkürler zaten sorunda iso oluşturmakta dediğin iso nasıl ve hangi programla yapacağım.Bunları yazarsan minettar kalırım size şimdiden teşekkürler...
  • indirdown.com da 102 inci mesajıma bak sanırım ordan indirdin???
  • quote:

Orjinalden alıntı: barkinaksoy

indirdown.com da 102 inci mesajıma bak sanırım ordan indirdin???

Doğrudur,ama olmaz neden olmaz bende vistanın ingilizcesi var onun içindeki boot klasörünü olduğu gibi oldım ve türkçe olanın içine kopyaladım sonra nero dvd bootla yazdım olmadı.Sanırım sen orda böyle yapmamazı istedin herhaldı.Teşekkürler....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.