Şimdi Ara

Vista Ultimate Ekran Kartımın Kendi Drivirini kuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vista ultimate kullanıyorum. 8600gt ekran kartım var ama bir türlü kendi drivirini kuramadım. Her seferinde kendi güncelleştirme merkezindeki driviri kuruyo. Ben kendim yüklemeye kalktığımda yarıda kesiyo olayı. Verem olcam yakında atmadığım takla kalmadı nedir bunun hal çaresi yada varmıdır acaba ?

• Bende vista ultimate kurdum benimde ekran karım 8600GT ama kendisi tanıdı benim ekran kartı ve ses kartımı
    Aynı sorunu bende Ethernette yaşadım. Kendisi bulup kurdu ama hatalı diyordu.İnternete bağlanamıyordum bir türlü
    En son internetten exe uzantılı vista uyumlu ethernet indirdim kurdum düzeldi. Sendeki ekran kartı cd sinin içine bak belki vista sürümü olmayabilir
    Yoksa kendi sitesinden indirebilirsi
  • arkadaşım ya beni yanlış anladın yada ben tam ifade edemedim. Vista haliyle donanımı görüp tanıyor. Bunda sorun yok şu an pc de ekran kartı tanınmış halde. Ama bunu vista kendi driverlarından kurdu. Birde güncelleme servisinde varsa driver ordan kendisi kuruyor. Benim sıkıntım şu. Ben vistanın kurduğu driviri istemiyorum kendim nvidia nın sitesinden indirdiğim vista uyumlu driviri kurmak istiyorum. Siteden driviri indiriyorum setup başlıyorum %50 ye kadar sorun yok ama setup %50 ye geldiğinde orda kalıyo dakiklarca sonra da hiç bişi olmamış gibi başa dönüyor yüklemiyor. mesela şu anda nvidianın sitesinde GeForce Release 178 WHQL driviri var ama windows güncellemelerinde bu yok. Ben bu driviri indirdiğimdede Vista kendi drivirlari üzerine başka driver kurmamam izin vermiyo. Şimdi bazı arkadaşlar driviri kaldır tamamen öyle dene diyebilir baştada dediğim gibi atmadığım takla kalmadı :) Diceksinizki pc çalışmıyomu çalışıyo elbette ekran kartındada sorun yaşamıyorum ama şu var mesela crys gibi bi oyun çıktığında nvidia o an bu oyun için bir driver yayınlıyor. E hal böyle olanda ben bu driviri kuramıyorum ve de haliyle ekran kartımdan yeterli performansı alamadığımı düşünüyorum. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Bunu merak ediyorum acaba varmı bunun bir çözümü. ( Bu arada windows 7 beta 7000 de denedim o da izin vermiyo kendi drivire üzerine başka bir driver kurmaya :S )

• bende de biraz daha değişik sorun var ati 4850 kartım var driverini yüklüyorum restartlıyorum system32\j...exe diye bişey başlatılamadı diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.