Şimdi Ara

Vista Upgrade DVD (Toshiba Laptop için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kafama takılan bir soru var ve cevabını bulamadım forumda o yüzden sormak istiyorum.

Ben geçen sene toshibanın bir kampanyasından yararlanıp xp yüklü toshiba laptop ım için vista sürüm yükseltme dvd si almıştım.
    Ucuza geldiği için cezbetmişti.
    Ama laptop ım düşük konfigürasyona sahip olduğundan yüklememeyi yada daha sonra yapabilirsem başka bir pc ye yüklemeyi düşündüm.

Şimdi mali açıdan sıkıştığımdan ben bu DVD yi satmak istiyorum.
    Fakat bunun normal bir Pc ye yada herhangi bir laptopa yüklendiğinde çalışacağından emin değilim.
    Üzerinde "sadece sürüm yükseltme hakkına sahip toshiba bilgisayarı için kullanılabilir" yazıyor.

Üzerindeki lisans anahtarı acaba sadece toshiba laptoplar için mi çalışıyor, yoksa bu anahtar benim sipariş verirken girdiğim laptopın seri numarasına göre özel mi üretildi?

Yani şunu demek istiyorum, ben bunu birine satarsam karşı tarafa karşı zor durumda kalmak istemiyorum. Eğer benim laptop ım hariç hiçbir bilgisayarda çalışmayacaksa satmak anlamsız olur.

Aslında deneme ile görülebilir ama zarfı açmak veya ürün anahtarını kullanmak istemiyorum.

Bu kampanyadan DVD alanlar var sanırım benim gibi. Sizlerin yardımlarınıza ihtiyacım var.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadovano -- 18 Ocak 2009; 2:43:58 >

• Yokmudur bir bilen?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.