Şimdi Ara

Vista Uzerine Xp Kurulumu Olur Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • C'de Vista kurulu yine C'ye XP kursam bi sorun olu$turur mu/kurabilir miyim ? Cok fazla bi performans du$uklugu olur mu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werci -- 4 Şubat 2009; 21:16:32 >

• Bilgisayarim Ozellikleri:

2.4 Cift Cekirdek
    4gb ram
    64 bit
  • demek istediğinden bi şi anlamadım ama vistanın olduğu bölüme xp kurarsan vista gider xp gelir süper de olur. performans düşmez xp daha hızlı olduğu için artar ama xp driverlerini bulmadan yapma derim zira bazı laptoplarda xp driveri yok vista kullanma zorunluluğu gibi bi saçmalık yapmışlar. gerçi seninkisi pc galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonidass -- 4 Şubat 2009; 21:21:25 >
  • demeye cali$tigim ayni hd'e vista ve xp'e kurabilir miyim? vistayi kaldirmak istemiyorum yani..
  • Aynı harddiskten kastı ne? Harddiski ikiye bölüp Birine önce XP(sürücü C:) sonra Vista kurabilirsin (sürücü D:).

Yoksa sadece C: sürücüsüne hem xp hem vista kurmazsın.

Senin istediğin şey "Ekmek kadayıfının arasına baklava koyupta yiyebilirmiyim."
  • evet ondan kastim ikisinide C surucusune kurmakti :) Iki XP C'i payla$abiliyorsa Vista ile XP'de payla$ir diye du$Unmu$tum ama yanli$ du$unmu$Um :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.