Merhaba arkadaslar... Bilgisayarimda oyun oynarken kasma var. Oyun ayarlarini en dusuge getirdim kasma bayagi az aldi ama hala rahat rahat oynayamiyorum. Bilgisayar ozellikleri: 1gb ram, 512mb ekran karti paylasimsiz,Pentinium 4 isletim sistemi. Size danisacagim konu su;
Ben vista 32bit kullaniyorum performans acisindan sizce xp mi w7mi kurayim? Ayrica 32 bitten mi 64ten mi daha fazla performans verimi alirim? Kalite aramiyorum performans daha onemli benim icin...
Cevaplar icin tesekkurler simdiden...
Bu sisteme xp iyi gider...
quote:
Orijinalden alıntı: skidproof
Bu sisteme xp iyi gider...
Yorum icin tesekkurler.
Goruslerinizi bekliyorum arkadaslar
En berbat sisten vistadır Windows 7 oyunlarda xpye göre kötü en iyisi xpdir ama pencere geçişleri takılmalar yaşarsın ama oyunlarda problem çıkmaz
quote:
Orijinalden alıntı: .LioN.
En berbat sisten vistadır Windows 7 oyunlarda xpye göre kötü en iyisi xpdir ama pencere geçişleri takılmalar yaşarsın ama oyunlarda problem çıkmaz
Tesekkurler..
quote:
Orijinalden alıntı: Huzurnedarem
quote:
Tesekkurler..
o sistem e win 7 kurarsan youtube da bile takılır sakın kurma bende vardı p4 lü sistem en iyisi xp kur 1 gb ram var zaten win 7 harcar onu sadece oyun falan oynayamazsın
Tesekkurler..
o sistem e win 7 kurarsan youtube da bile takılır sakın kurma bende vardı p4 lü sistem en iyisi xp kur 1 gb ram var zaten win 7 harcar onu sadece oyun falan oynayamazsın
Tesekkurler... Peki 32bit ve 64bit hangisini onerirsiniz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: potur
quote:
quote:
Tesekkurler..
Tesekkurler... Peki 32bit ve 64bit hangisini onerirsiniz
32 bit xp kur
Tamamdir. Zaten pentinium4 ve oncesi 64biti desteklemiyor. Herkese tesekkurler iyi forumlar
P4 varsa eger XP disinda sansiniz yok..
Vista'nın yanına bile yaklaşma aynı şey win7 için de geçerli, sen 32 bit xp kur işini görecektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme