Şimdi Ara

Vista-xp internet paylasimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    okudugum universite yurtta kalan her ogrenciye tek bir ip adresi veriyor, ve bu ip yi mac adresiyle eslestiriyor, benimse odamda internete baglamak istedigim 2 bilgisayarim var. yani baglantiyi birinden digerine paylastirmam gerekiyor. linuxta tek ethernet kartina 2 ag uzerinde degisik ip adresleri atayarak bu is yapilabiliyordu fakat vista ya da xp de nasil yapilacagini bilmiyorum. iki bilgisayar da dizustu bilgisayarlar yani 1 adet ethernet girisleri var, odada 8 portlu bi switchim var. Bilgisayarlarin birinde vista-home premium digerinde xp-professional kurulu, iki isletim sistemi de guncel durumda.
    Daha onceden bir bilgisayara proxy serveri kurup digerinde proxifier, proxycap vb programlar calistirarak internete baglanabiliyordum, fakat su anda iki bilgisayarda da farkli bir proxy kullanmam gerekti ve artik bu cozum yeterli olmuyor. Bu iki bilgisayari da proxy kullanmadan, isletim sistemlerinin ozellikleriyle internete baglayabilir miyim? yardimci olursaniz sevinirim.

eger yukarida yazmayi atladigim eksik kalan herangi bir bilgi varsa sormaya cekinmeyin:)

• hayır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 varken Xp kurmak ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.