arkadaslar vista yükled,m pc ye daha önce laptopumda wardı aynı sorun yavas acılıo 3-5 dk rahat sürüyo açılımı laptopu servise göndermiştim yaptılar şimdi masaüstüme kurdum ama tekrar yawaş açılıyor daha yeni yükledim vistayı açılırken güncelleştirmeler yapılandırılıyor fln diyo güncelleştirmeleri kapttım yinede olmadı acil yardım lütfen
cevap yokmuu
o vistanın kendi eksikligi cok hantal bir işletim sistemi yani hızlı olmasnı istiyorsan şöyle 3 4 gb ram vs koucaksın enaz çiftçekirdek olcak ama onda bile xp inin tadını vermiyo bence ne yaparlarsa yapsınlar xp bir efsane kalıcak.
Ewet Katılıyorum XP bir efsane olucak
Yoo Vista 64 Bit Xp ye 1000 çeker
tamam arkadaslar hiç yardımınz dokunmadı :) ama kendim karıstırıp buldum smdi 10 sn de acılıo süperde hzlı
HİÇ ZANNETMİYORUM,
1- BULSANIZ TEKRAR FORUMA DÖNÜP BAKMAZSINIZ BİLE; HELE BU İLGİSİZLİKTEN SONRA...
2- BİR DE VISTA 10 SANİYEDE İMKANSIZ AÇILMAZ, 4 ÇEKİRDEK VE 8 GB RAM BİLE OLSA......
nasıl yaptın bı anlatta bizde yapalım ?
Evde kullandığımız standart bilgisayarları ne kadar güçlü donanımları olursa olsun ne vista ne de xp ile 10 saniyede kullanıma hazır hale getiremezsiniz. Biraz daha inandırıcı bir rakam yazsaydınız keşke.
Ama siz uyku modundan uyandırmayı sıfırdan açmak ile aynı kefeye koyuyorsanız o zaman 10 saniye uzun bile sürmüş, 4 - 6 saniye içinde açılması gerekiyordu.
tamam adam sallamış tutturamamış.keşke vozer arkadasımızın dedıgı gıbı daha yuksek bı rakam soyleseymiş. :)
kulandığım vista 12. saniyede stabil çalışmaya hazır oluyor... kronometreden ss atayımmı inanmayanlara ?
nasıl oluyor o ? neler uyguladın yaptın ? sistemin nedir ?.
ne yaptın sen bilgisayara turbo mu taktın
ne 3-5 dakikası, benim vista açıldıktan sonra 3-5 snde hazır oluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme