Şimdi Ara

Vista64bit ve 8800GT Problemim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bi ekran kartı aldım asus en8800gt fakat ne oyun oynayabiliorum ne duzgun bi grafik işi yapabiliyorum.
    Uzunca arastırdım en sonunda nvidia sitesinde bi directx 10 patch buldum yukleyince sorun biraz gecer gibi oldu, oyunları artık acabiliyorum ancak oyun ortasında sistem cakıo ve kitlenio mecbur reset atmak zorunda kalıorum ancak kasadaki reset tusuna basınca makina acılmıo powerı kapatıp acmak zorunda kalıorum. Ne oyun denediysem aynı sorunla karsılasıorum.
    COD4-Company of Heroes-Need for speed pro street-Kane&Lynch dead man.. hep aynı problem. 400YTL para verdim ya oyun oynayamıorum.
    sistem ozellikleri;
    Aus P5B anakart
    Intel Core2Duo 4500
    2x1GB 667 ddr2 dual channel
    2x Seagate 250gb HDD
    2xDVD RW drive
    Skystar2 uydu kartı
    Asus En8800GT Ekran Kartı
    Power Supply Kamex 400Watt.
    22" Benq FP222w Ekran

acaba problem power supply olabilirmi? yoksa vista64 mu cakıo. makinaya format bile attım gene aynı.
    bi yardım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeckal -- 1 Mart 2008; 22:26:59 >

• sorun güç kaynağı olabilir 64 bit işletim sistemi kurmanızın önemli bir sebebi yoksa 32 bit işletim sistemi kurup denemenizi tavsiye edrim
  • o power Kamex 400Watt olan nasıl birşey. daha önce duymadımda. kalitesiz ise bundan kaynaklanabilir
  • 64biti hızlı oldugu icin kurdum baska bi nedeni yok. işlemciyi tam performans kullanabilmek kurdum yani..
  • Kamex iyi bi marka kotü dandik bişey degil iyi paraya almıştım zamanında.
    bu arada suan sp1 yukluyorum belki problem cozulur forumda yazmış bi iki arkadas denemekde fayda var.
    tabi aklına cozum gelen varsa yazsın lutfen.
  • Service pack yukledikten sonra denedim oyunları kasılma takılma vs hicbisey kalmadı. sorun cozuldu:)
  • SP1 demekki bu kadar etkili oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartının kutusundan çıkan gamerosd programı var.onu sil o da sorun çıkarıyor her oyunda.onun yüzünden kaç hafta crysis oynayamadım. onun da etkisi vardır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jeckal

Service pack yukledikten sonra denedim oyunları kasılma takılma vs hicbisey kalmadı. sorun cozuldu:)

Aklima gelmisken nvidia nin hangi suruculerini kullaniyorsunuz?
  • 169.28 beta drivers kullanıorum
  • Asus gamer osd ve smart doctor a gerek yok. Kullanmayın onları. Kart iyi bir soğutucuya sahip.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.