Şimdi Ara

Vistada Uyku Modu Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bende vista ultimate kurulu sorunum şu: Bilgisayarı uyku modunda kapattığımda bazen bilgisayar kendiliğinden açılıveriyor.
    Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

• Arkadaşlar yok mudur yardımcı olacak?
  • USB'den takılı bir aygıt neden oluyor arkadaşım yaptığım deneyler bunu gösterdi
    O olmazsa driverlarının güncel sürümlerini yükle sp1 yükle ve vistayı update et.
    Kolay gelsin..
  • Cevabın için teşekkürler bende usbye sadece kamera takılıydı onu söktüm denedim ama yine de uyandı. Ancak uyanırken vistanın o donanım takma çıkarma sırasındaki sesini verdi acaba sürücüsü yüklü olmayan bir donanım yol açmış olabilir mi?
  • Sorun sanırım çözüldü sorun vista da değil faredeymiş fareyi sökünce bilgisayar mışıl mışıl uyuyor takınca uyanıveriyor bu arada merak edenler olursa farem klasil şu çok dişli girişlilerden yani usb girişli değil...
  • çok ilginç
  • Arkadaşlar bu konuyla ilgili olarak bir çözüm buldum. Denetim Masası(klasik görünüm)/Fare/Donanım/Özellikler/Güç Yönetimi...Bu yolu izledikten sonra "Bu aygıt bilgisayarı başlatsın" seçeneği işaretliyse ondaki işareti kaldırıyorsunuz.
    Böylece bilgisayarınız namussuz farenize rağmen mışıl mışıl uyuyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rayb

Arkadaşlar bu konuyla ilgili olarak bir çözüm buldum. Denetim Masası(klasik görünüm)/Fare/Donanım/Özellikler/Güç Yönetimi...Bu yolu izledikten sonra "Bu aygıt bilgisayarı başlatsın" seçeneği işaretliyse ondaki işareti kaldırıyorsunuz.
    Böylece bilgisayarınız namussuz farenize rağmen mışıl mışıl uyuyor...

teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.