bu programın pro versiyonunu uzun süredir kullanıyorum gayet güzel bi program bunu dışında bir sürü program denedim ama her seferinde buna geri döndüm bunun üzerine bi program gördüm oda system mechanic pro 7. 6 versiyonuna göre ram problemi baya bi çözülmüş ama malesef aktivasyonunu yapamadım o yüzden advanced windowscare devam
peki sistemin hangi yonleri hizlaniyor mesela?
ram kullanımını düzenliyor..gereksiz dosyaları temizleyerek genel bir temizlik yapıyor.bilgilerini spylara karsı koruyor.registry kayıtlarını düzenliyor.daha bir sürü şey...kesinlikle tavsiye ederim...gercek zamanlı calısarak sistemi yavaslatmıyor..bu sitede toplam 900 kişi program hakkında oylama yapmış...811i tavsiye etmiş 83 ü tavsiye etmemiş...
arkadaşlar system mechanıc 7 yı kurdum ılac ıslemı uyglamıştıma ma bloke ettıler ben trıal kullanmaya bıle razıyım ama unınstal secenegı calısmıyor bende el ıle manuel sıldım şimdi yenıden kurmaya calısınca kuramıyorum serıal blokelı dıyor regedit te gırıp oradan iolo ve system mehacnic ile ilgili ne varsa tek tek temızledım ama sonuc aynı kısaca ben bu programı sıstemden her seyıyle nasılkaldırıcam ? yenıden yuklemek ıstıyorum trıal kullanıcam ama olmuyor .. blokelıd ıyor yenıden yuklemey calısınca